Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τέλος από το Mega…
LIFESTYLE

Τέλος από το Mega…

Mega: Ολοκληρώνεται ύστερα από δέκα μόλις επεισόδια μία από τις πλέον διαφημισμένες εκπομπές του Mega.

Ολοκληρώνεται ύστερα από δέκα μόλις επεισόδια μία από τις πλέον διαφημισμένες εκπομπές του Mega. Ο λόγος για το «Έλα και θα δεις» με τον Θοδωρή Αθερίδη -έμπνευσης Σεμίνας Διγενή- το οποίο σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου δεν κατάφερε να πάρει το πράσινο φως για ακόμα ένα «πακέτο» επεισοδίων πέρα από τα δέκα που είχαν αρχικά συμφωνηθεί.

Μέχρι στιγμής έχουν προβληθεί έξι επεισόδια και αναμένεται να παίξουν στον αέρα του Mega και τα υπόλοιπα τέσσερα μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Αιτία της ολοκλήρωσης του συγκεκριμένου project δεν είναι άλλη από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Αυτή την Παρασκευή πάντως, ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται μία αγαπημένη παρέα που την ενώνει το θέατρο.

«ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» τους Μάκη Παπαδημητρίου, Νικορέστη Χανιωτάκη, Τάσο Χαλκιά, Γεράσιμο Σκαφίδα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Άκη Σακελλαρίου, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Κωνσταντίνο Ασπιώτη, Τζένη Θεωνά,  Γιάννη Δρακόπουλο, Κατερίνα Γερονικολού και Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο σε μία βραδιά γεμάτη αποκαλύψεις και πειράγματα. Στην παρέα τους ακόμα οι Γρηγόρης Βαλτινός, Νικήτας Τσακίρογλου, Λήδα Πρωτοψάλτη, Νίκος Κουρής, Κατερίνα Παπουτσάκη, Δημήτρης Πετρόπουλος, Ρένια Λουϊζίδου, και Πέγκυ Σταθακοπούλου. Ο Δήμος Αναστασιάδης τραγουδάει αγαπημένες επιτυχίες και απογειώνει το κέφι.

Δείτε ακόμη
Η σπάνια φωτογραφία της μελαχρινής Αλίκης Βουγιουκλάκη
Η ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Μέρα αποφάσεων για την Αττική- Πάμε ολοταχώς για νέο lockdown;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις