Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα παρουσιαστής: Ο Τανιμανίδης κέρδισε τον Λιάγκα
LIFESTYLE

Φάρμα παρουσιαστής: Ο Τανιμανίδης κέρδισε τον Λιάγκα

Φάρμα παρουσιαστής: Η φετινή τηλεοπτική χρονιά ξεκίνησε πολύ δυναμικά

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά ξεκίνησε πολύ δυναμικά με την έναρξη δύο πολύ αγαπημένων ριάλιτι του Survivor στον ΣΚΑΪ, το οποίο έχει ξεκινήσει ήδη και έχει μεγάλη ακροαματικότητα, και αναμένουμε σύντομα ακόμα ένα πολύ δημοφιλές παιχνίδι αυτή τη φορά στο κανάλι του ΑΝΤ1, τη Φάρμα. Το ριάλιτι αυτό έχει ξαναπαιχτεί και παλιότερα στην ελληνική τηλεόραση. Οριστικά και επίσημα ο Σάκης Τανιμανίδης αναλαμβάνει την παρουσιάση του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1, ”Φάρμα”. Ο Σάκης Τανιμανίδης είχε βρεθεί καλεσμένος στο «Πρωινό» την προηγούμενη βδομάδα και ανακοίνωσε ότι θα είναι ο παρουσιαστής στη «Φάρμα». «Μπαίνουμε με το δεξί στον ΑΝΤ1. Είμαι ενθουσιασμένος, χαμογελώ μέχρι τα αυτιά» ανέφερε, αρχικά, ο παρουσιαστής.

«Δεδομένου ότι αποφάσισα να είμαι εδώ στην Ελλάδα οποιοδήποτε project τηλεοπτικό ή μη με έφερνε μακριά από τη γυναίκα μου για έξι μήνες και τη δίδυμη κύηση δεν το συζητάμε. Έτσι θα έπρεπε να βρω κάτι εδώ. Δεν σημαίνει ότι δεν θα ήθελα να συνεχίσω την τηλεόραση και από την πλευρά του παρουσιαστή και από την πλευρά του δημιουργού και παραγωγού. Μέσα από συζητήσεις που γίνανε και μου έκανε το “κλικ” σχετικά γρήγορα ήταν να έρθω βασικά στον ΑΝΤ1. Η “Φάρμα” είναι ένα στοιχείο της μεγαλύτερης σχέσης που θα αποκτήσω. Βέβαια θα κάνω κι άλλα πράγματα. Έχουμε ήδη κλείσει κι άλλα πράγματα. Εδώ στον ΑΝΤ1 υπάρχουν στελέχη με τα οποία είμαι φίλος εδώ και χρόνια. Αυτό βοήθησε πολύ στην απόφασή μου. Είχα προτάσεις και από άλλα κανάλια» πρόσθεσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Πριν την τελική επισημοποίηση του Σάκη Τανιμανίδη, είχε ακουστεί έντονα και το όνομα του Γιώργου Λιάγκα για την παρουσίαση του νέου ριάλιτι. Όμως ο ΑΝΤ1 και πάλι μας εξέπληξε και τελικά κεντρικός παρουσιαστής του σόου θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης όπως αρχικά ακουγόταν.

Φάρμα: Τα πρώτα πλάνα

Το τηλεοπτικό project «Φάρμα» που παρουσίασε για πρώτη φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και στη συνέχεια ο Ηλίας Bαλάσης επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Στο αρχικό κόνσεπτ της οι παίκτες μεταφέρονται σε ένα κτήμα, όπου ζουν σαν αγρότες, ξυπνούν από τα χαράματα και φροντίζουν τα ζώα, ενώ κάθε Κυριακή μονομαχούν στον αχυρώνα, χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Οι δύο ομάδες γίνονται μία και στο τέλος μένει μόνο ένας παίκτης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό», η «Φάρμα» επιστρέφει ανανεωμένη και με πολλές αλλαγές. «Έχουν ξεπεράσει τις 4.000 συμμετοχές, το οποίο είναι ρεκόρ. Οι εργασίες έχουν ήδη προχωρήσει αρκετά. Η “Φάρμα” εκτείνεται σε 23 στρέμματα και βρίσκεται σε απομονωμένη τοποθεσία. Θα υπάρχει ένας στάβλος με διάφορα ζώα, τα οποία θα εντάσσονται μέσα στις εβδομάδες. Επίσης, θα υπάρχει ένα μποστάνι που θα καλλιεργούνται εκεί τα λαχανικά, ενώ 600 τ.μ. θα εκτείνεται ο αχυρώνας που θα διεξάγονται τα αγωνίσματα. Η παραγωγή θα απασχολεί 204 άτομα, θα χρησιμοποιούνται 48 κάμερες για τα γυρίσματα και 8 εξειδικευμένοι συνεργάτες, όπως κτηνίατροι και γεωπόνοι, θα προσφέρουν συμβουλές στους παίκτες» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις