Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γιάννης Λεβεντάκης πάρτι: Συνελήφθη ο νεαρός εφοπλιστής
ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Λεβεντάκης πάρτι: Συνελήφθη ο νεαρός εφοπλιστής

Γιάννης Λεβεντάκης πάρτι: Ο εφοπλιστής συνελήφθη χθες το βράδυ λίγο μετά τις 9, μετά από καταγγελία κατοίκων της Νίκαιας

Συνελήφθη ο Γιάννης Λεβεντάκης για συμμετοχή σε κορωνοπάρτι. Ο εφοπλιστής που ο κόσμος γνώρισε μέσα από το reality του ANT1 Game of Love συνελήφθη χθες το βράδυ λίγο μετά τις 9, μετά από καταγγελία κατοίκων της Νίκαιας ότι μέσα στο κατάστημα που διατηρεί στην πλατεία Στάθα απέναντι από το γήπεδο του Ιωνικού, είχε μαζευτει κόσμος έτρωγαν σουβλάκια και έπιναν μπύρες.

Ο γιος του εφοπλιστή συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, ενώ ο πατέρας του Γιώργος Λεβεντάκης μιλώντας στο protothema.gr δήλωσε πως «πήραν το παιδί μου με τις παντόφλες. Ήταν στο σπίτι του και τον κάλεσε ο υπεύθυνος του καταστήματος ο οποίος είχε πάει στο μαγαζί με άλλους υπαλλήλους για να κάνουν δουλειές και πήραν να φάνε σουβλάκια. Κάποιος κάλεσε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να πάνε εκεί και να ζητήσουν τον υπεύθυνο. Ο γιος μου επειδή έχει φοβηθεί μετά από όλες αυτές τις περιπέτειες πήγε να δει τι είχε συμβεί ως ιδιοκτήτης. Εφυγε από το σπίτι με τις παντόφλες και τον συνέλαβαν».

Κορονοϊός: Πάρτι με 41 άτομα διοργανώθηκε σε σπίτι στην Κυψέλη

Έφοδο σε κορονοπάρτι έκανε η Αστυνομία το βράδυ της Τρίτης 2 Φεβρουαρίου στην Κυψέλη. Ιδιοκτήτης ενός σπιτιού της περιοχής κατάφερε να μαζέψει 41 άτομα, προκαλώντας βέβαια πρωτοφανείς συνθήκες συνωστισμού. Όπως είναι φυσικό, μία τέτοια συνάθροιση δεν θα μπορούσε να απαρατήρητη. Η ΕΛ.ΑΣ. παρενέβη και συνέλαβε τον ιδιοκτήτη, βεβαιώνοντας και το πρόστιμο των 3.000 ευρώ. Στα δεκάδες άτομα που συμμετείχαν στο πάρτι επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση του περιορισμού μετακίνησης, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που έλαβαν και δεύτερο πρόστιμο για μη χρήση μάσκας.

Δεκάδες πρόστιμα σε καταστήματα

Συνολικά, σε 13 καταστήματα σε όλη την Αττική επιβλήθηκαν πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων για τον κορονοϊό. Στην πλειοψηφία τους, τα πρόστιμα επιβλήθηκαν σε ιδιοκτήτες μπαρ – καφέ που είχαν παραβιάσει τα μέτρα, ενώ συνελήφθησαν και 3 άτομα που λειτουργούσαν παράνομα οίκο ανοχής στην Καλλιθέα.

Πελάτες μέσα σε εστιατόρια και ψητοπωλεία

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι και σε περιπτώσεις που πελάτες παραμένουν σε καταστήματα εστίασης τα οποία θα έπρεπε να λειτουργούν μόνο με take away υπηρεσίες. Για παρουσία πελατών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους επιβλήθηκαν πρόστιμα των 3.000 ευρώ σε τέσσερα εστιατόρια και δύο ψητοπωλεία στην Αττική.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις