Επεισόδιο με αστυνομικούς: Συνελήφθη ζευγάρι για μη χρήση μάσκας

ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδιο με αστυνομικούς: Συνελήφθη ζευγάρι για μη χρήση μάσκας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Επεισόδιο με αστυνομικούς: Επεισόδιο σημειώθηκε στην περιοχή της Άμμου στον Άγιο Νικόλαο

04.02.2021 | 20:51

Επεισόδιο σημειώθηκε στην περιοχή της Άμμου στον Άγιο Νικόλαο. Ένας άνδρας που δραστηριοποιείται εκεί επαγγελματικά πήγε να πάρει καφέ από παρακείμενο κατάστημα ξεχνώντας να φορέσει τη μάσκα, σύμφωνα με την μαρτυρία του.

Στην παρατήρηση αστυνομικού για το γεγονός, ακολούθησε λεκτικό επεισόδιο. Στην προσπάθεια των αστυνομικών να βεβαιώσουν πρόστιμο, ο άνδρας αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του και υπήρξε ένταση.

Σύμφωνα με τις περιγραφές, ο άνδρας από την ένταση της στιγμής έπεσε στο πάτωμα. Η σύζυγος σοκαρισμένη φώναζε προς τους αστυνομικούς. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως δεν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η συνέχεια διαδραματίστηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου, σύμφωνα με το ζευγάρι, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και βρέθηκε συμβιβαστική λύση, αντιμετωπίζοντας το γεγονός ως μια κακή στιγμή εκατέρωθεν, ενώ οι πληροφορίες από την αστυνομία επιβεβαιώνουν πως ο Εισαγγελέας είναι ενημερωμένος και σχηματίζει δικογραφία για εξύβριση και απείθεια, σε μια υπόθεση που θα εξεταστεί από την τακτική δικαιοσύνη. Παράλληλα, βεβαιώθηκε στον άνδρα παράβαση για μη χρήση μάσκας ύψους 300 ευρώ.

Exit mobile version