Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Έξω ο Μήτρογλου με Αστέρα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έξω ο Μήτρογλου με Αστέρα

Κώστας Μήτρογλου: Χωρίς τον Κώστα Μήτρογλου θα παραταχθεί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Άρης

Ο Κώστας Μήτρογλου, αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία πριν την αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης για το θεσμό του Κυπέλλου και αποφασίστηκε να μείνει εκτός. Χωρίς τον Κώστα Μήτρογλου θα παραταχθεί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Άρης.

Ο Έλληνας επιθετικός αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία και αποφασίστηκε από τους «κιτρινόμαυρους» να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους. Ο Άρης καλείται να διαχειριστεί το προβάδισμα του πρώτου αγώνα (2-0) ώστε να συνεχίσει στο θεσμό του Κυπέλλου.

Κώστας Μήτρογλου

Άρης: Η μεταγραφική περίοδος

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε με τον Άρη να ενισχύεται με τρεις προσθήκες σε ισάριθμες διαφορετικές ανακοινώσεις. Η τελευταία εξ αυτών ανακοινώθηκε την τελευταία ημέρα (1/2) της περιόδου και ήταν η απόκτηση του Μπρούνο. Ο Άκης Μάντζιος και ο Θοδωρής Καρυπίδης είχαν συμφωνήσει στη μεταγραφική σύσκεψη που είχαν το Δεκέμβριο στον αριθμό αλλά και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των κινήσεων.

Προτεραιότητα ήταν ο επιθετικός, ο αριστερός μπακ καθώς κι ένας μεσοεπιθετικός που θα μπορούσε να παίξει κυρίως ως εξτρέμ, αλλά κι εσωτερικά. Μπορεί να μην ακολουθήθηκε η χρονική προτεραιότητα, αλλά οι κίτρινοι είχαν 3/3. Μέσα από καραμπόλες όπως συμβαίνει πάντα στις μεταγραφικές περιόδους απέκτησαν πρώτα τον Ιωάννου, έπειτα τον Μήτρογλου και στο τέλος τον Μπρούνο.

Το πρόβλημα του Άρη ήταν σαφέστατα το επιθετικό. Δεν είναι κάτι που μόνο φαινόταν/φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού, αλλά αποτυπώνεται και αριθμητικά. Στις 5 Ιανουαρίου και μετά την ήττα από την Λαμία ο Ηλίας Καλλονάς έγραψε κείμενο με τίτλο: “Το αρνητικό ρεκόρ του Άρη φωνάζει για φορ”, ενώ στις 18 του περασμένου μήνα ο Θέμης Καίσαρης εξήγησε μέσα από τα δεδομένα της OPTA πως ο Άρης φράκαρε γιατί σταμάτησε η ρέντα. Ο Μήτρογλου ήλθε στη Θεσσαλονίκη όχι μόνο για ν’ αναγεννήσει την καριέρα του – άλλωστε ουδείς αμφισβήτησε το ταλέντο και την ποιότητά του – αλλά και για να δώσει τη λύση που ψάχνει ο Άρης.

Άρης ΑΕΚ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις