Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ελλάδα – κύπελλο: Αρης στο ρελαντί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελλάδα – κύπελλο: Αρης στο ρελαντί

Ελλάδα - κύπελλο: Χωρίς να απειληθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης περασε άνετα το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης με δεύτερη νίκη, 2-0 στην Τρίπολη αυτή τη φορά

Ελλάδακύπελλο: Όχι ότι είχε ανάγκη επιβεβαίωσης ή νίκης για πρόκριση στην Τρίπολη, αλλά τα έδειξε τα δόντια του ο Αρης. Μάλιστα με επαγγελματικό τρόπο, με αίσθηση ομάδας πρωταθλητισμού πέρασε αέρας από την Αρκαδία, 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης. Και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου με δεύτερη νίκη, άνετα και πειστικά. Ο Αστέρας, από την άλλη, δεν φάνηκε να πίστεψε ποτέ σε πιθανότητα ανατροπής. Μπήκε στο γήπεδο έχοντας ξεχάσει ότι του χάρισε τη νίκη πρωταθλήματος προ ημερών και το πλήρωσε.

Φοβικά και χωρίς αυτοπεποίθηση μπήκε στο ματς ο Αστέρας Τρίπολης και ο Άρης διατήρησε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Μόλις στο 6’ έφτασε στο γκολ με τον Μπερτόγλιο, αλλά ακυρώθηκε καθώς μπήκε στη φάση ο Μάνος που ήταν οφσάιντ. Φάσεις για γκολ έγιναν και στη συνέχεια, με πρωταγωνιστές τους Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Σάσα. Και μπορεί η αστοχία και ο Παπαδόπουλος να κράτησαν το μηδέν σε 45’, όμως στην εκπνοή του ημιχρόνου αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Ο Μάνος με πανέμορφο “σκαφτό”νίκησε τον αλάνθαστο ως τοτε Παπαδόπουλο κι έκανε το 0-1.

ευκολη δευτερη νικη ο Αρης

Ελλάδα – κύπελλο: Το β΄ ημίχρονο

Ο Αστέρας Τρίπολης εμφανίστηκε καλύτερος στο ξεκίνημα της επανάληψης  και προσπάθησε να πιέσει τον Άρη. Εχασε στο 54’ την ευκαιρία να σκοράρει με καλό σουτ του Μπαράλες και ο Αρης απάντησε με ένα άστοχο σουτ του Σίλβα στο 57’. Στο 69’ ο Ματέο Γκαρσία επέστρεψε στο σκοράρισμα μετά από τέσσερις μήνες. Από ασίστ του Δημήτρη Μάνου πέτυχε το 0-2 και τελείωσε το ματς. Από εκεί και πέρα, το ματς ήταν νωθρό, έγιναν αλλαγές και με λίγες καλές φάσεις εκατέρωθεν φτάσαμε στο φινάλε με τελικό σκορ το 0-2.

Χωρίς να ασχοληθεί κανείς μαζί του, ο ρέφερι Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Αλεξέα, Μαυρουδή.

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάρεθ (Χριστόπουλος 57’), Βαλιέντε (Ιγκλέσιας 70’), Μπελόκ, Ριέρα (Λουίς Φερνάντες 70’), Αλί Μπαμπά, Κρέσπι (Λέο 57’) και Μπαράλες (Σίτο 80’).

Αρης (Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Ροζ (Μπαγκαλιάνης 69’), Δεληζήσης, Σάκιτς, Ματίγια (Γκάνεα 71’), Λούκας Σάσα (Μπακούτσης 57’), Μπερτόγλιο (Τζέγκο 57’), Σίλβα, Ματέο Γκαρσία και Μάνος (Κάτσε 69’).

Δεν το πίστεψε ο Αστερας Τριπολης

Δείτε ακόμα: 

Πέρασε με την ψυχή στο στόμα 5-3 τη Γρανάδα η Μπαρτσελόνα
Πρόκριση για 3/4 φαβορί στο κύπελλο Γερμανίας
Μόνη πρώτη η Σίτι, 2-0 στην Μπέρνλι, ηττα-στραπάτσο για τη Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις