Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Ντερμπάρα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Ντερμπάρα!

Αγγλία - Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ και Τσέλσι σε παιχνίδι εξάποντο, ιδιαίτερα κρίσιμο στη μάχη εξασφάλισης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ και Τσέλσι παίζουν ένα μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι απόψε, ένα μεγάλο ματς με το ποιο πέφτει η αυλαία της εμβόλιμης αγωνιστικής της πρέμιερ λιγκ Αγγλίας. Ο νικητής στο αποψινό μεγάλο ματς θα παραμείνει σε απόσταση βολής από την εξάδα, ο ηττημένος θα χάσει σημαντικό έδαφος στη μάχη Ευρώπης. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται μια τέτοια σεζόν, “σακατεμένη” από έσοδα λόγω κορονοϊού και κλειστών εξεδρών!

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Για την Τότεναμ ο ίδιος ο Μουρίνιο παραδέχτηκε ότι η απουσία του Κέιν είναι κομβικής σημασίας. Όχι μόνο ως παίκτη για τα 12 τέρματα του, αλλά και ως οντότητα μέσα στο ρόστερ και τα αποδυτήρια της ομάδας. Λείπει και απόψε ο φυσικός ηγέτης των σπιρουνιών, όπως και ο Ρεγκιλόν και οι Σέλσο, Ντέλε Αλί. Στο στρατόπεδο της Τσέλσι ο Τούχελ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του με την Μπέρνλι. Απόψε θα περιμένει ως την ύστατη ώρα τους Ζούμα, Χάβερτς.

απογοήτευση για την Τσελσι

Δείτε ακόμα: 

Πέρασε με την ψυχή στο στόμα 5-3 τη Γρανάδα η Μπαρτσελόνα
Πρόκριση για 3/4 φαβορί στο κύπελλο Γερμανίας
Μόνη πρώτη η Σίτι, 2-0 στην Μπέρνλι, ηττα-στραπάτσο για τη Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις