Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler Βόσκαρης: Η αυτοκτονία που θα καθηλώσει το κοινό
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler Βόσκαρης: Η αυτοκτονία που θα καθηλώσει το κοινό

Άγριες Μέλισσες spoiler Βόσκαρης: Επικίνδυνες καταστάσεις έρχονται στις Άγριες Μέλισσες.

Επικίνδυνες καταστάσεις έρχονται στις Άγριες Μέλισσες και η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου με απρόβλεπτες συνέπειες. Φτάνει το τέλος για τον ήρωα που μόνο πόνο έχει φέρει. Οι στιγμές του θα είναι εφιαλτικές και μπροστά από τα μάτια του θα περάσουν όλες οι σκηνές των βασανιστηρίων και του πόνου που εκείνος έχει προκαλέσει όλα αυτά τα χρόνια. Φυσικά αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από τον Μάνο Βόσκαρη.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει με την κίνηση της Λενιώς να επιδίδεται σε έναν αγώνα προκειμένου να δικαιωθεί τόσο η ίδια όσο και οι άλλες γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί από εκείνον. Το τελειωτικό χτύπημα θα έρθει από το τελευταίο του «θύμα». Η Σοφούλα Τόλλια έχει κάνει μια επιλογή που θα φέρει τον εφιάλτη στη ζωή της. Η πρωτότοκη κόρη του Τόλλια, αφού απογοητεύεται από τον έρωτά της για τον Λάμπρο και χωρίζει τον Άγγελο παγιδεύεται στον ιστό του Βόσκαρη τον οποίο και παντρεύεται.

Την πρώτη νύχτα του γάμου τους ο Βόσκαρης θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο στη Σοφούλα. Η ίδια θα φτάσει στο σημείο να τον καταγγείλει με τον Βόσκαρη να καταλήγει στη φυλακή. Πόσο άραγε θα αντέξει, αντιμετωπίζοντας την ήττα του; Θα φτάσει στο σημείο της αυτοκτονίας και οι σκηνές σύμφωνα με τα spoilers θα είναι καθηλωτικές.

Άγριες Μέλισσες Βόσκαρης

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Δούκας τα βάζει με τη Μυρσίνη που έμπλεξε με τον Βόσκαρη

Πού θα οδηγήσει η πράξη αυτοθυσίας του Νέστορα και ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Βόσκαρη; Η Ασημίνα και η Δρόσω αναγκάζονται να βάλουν για λίγο στην άκρη όσα τους χωρίζουν, για χάρη της αδερφής τους, στο επεισόδιο της Πέμπτης, 4 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο Δούκας τα βάζει με τη Μυρσίνη, που έμπλεξε με τον Βόσκαρη. Ο Μελέτης επισκέπτεται τον Θέμελη και του ζητάει τον λόγο που μπλέκεται πάλι στις δουλειές του Δούκα. Ο Γραμματικός προσπαθεί να πείσει τη Μαδούρου να καταθέσει εναντίον του Βόσκαρη, στο επεισόδιο της Πέμπτης, 4 Φεβρουαρίου. Ο Μελέτης αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα με τη Ζωρζέτ. Πώς θα αντιδράσει η Πηνελόπη;

Άγριες Μέλισσες Μυρσίνη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις