Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler σήμερα αποχώρηση 3/2: Ποιος κερδίζει το έπαθλο, ποιος φεύγει
LIFESTYLE

Survivor spoiler σήμερα αποχώρηση 3/2: Ποιος κερδίζει το έπαθλο, ποιος φεύγει

Survivor spoiler σήμερα αποχώρηση 3/2: Τρίτη σερί νίκη για τους "κόκκινους" ή επιστροφή από τους "μπλε"; Ποιοι κερδίζουν απόψε στο Survivor

Survivor spoiler σήμερα αποχώρηση 3/2: Εντάσεις, καβγάδες και μαχαιρώματα βλέπουμε τα τελευταία 24ωρα στο Survivor, με τους κόκκινους να κερδίζουν την ασυλία και να προσδίδουν ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο reality. Οι κόκκινοι κατάφεραν να πάρουν δυο σερί νίκες απέναντι στους «μπλε» που μέχρι τώρα είχαν το παιχνίδι δικό τους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθεί η μπλε ομάδα σε δεύτερη συνεχόμενη ψηφοφορία και να έχει τρεις παίκτριες υποψήφιες για αποχώρηση. Μάλιστα, το συμβούλιο του νησιού στο επεισόδιο της Τρίτης (02.02) ήταν αρκετά επεισοδιακό και η Έλενα Κρεμλίδου ξέσπασε σε κλάματα, όταν έγινε γνωστό πως είναι υποψήφια μαζί με τις Βαλέρια Χοψονίδου και Ελευθερία Ελευθερίου.

Πριν την αποχώρηση όμως θα δοθεί και μια σκληρή μάχη για το έπαθλο που είναι πολύ συγκινητικό και απαραίτητο. Έπαθλο επικοινωνίας και οι ομάδες θα κάνουν τα πάντα. Θα καταφέρουν οι κόκκινοι να συνεχίσουν τις νίκες; Οι κόκκινοι έχουν τη φόρμα με το μέρος τους, αλλά και οι μπλε ετοιμάζονται για τη ρεβάνς.

Survivor spoiler σήμερα 3/2: Ποιος θα πάρει το έπαθλο;

Τα spoiler έχουν ήδη κυκλοφορήσει και αποκαλύπτουν τον νικητή. Και όπως λένε οι διαρροές, θα κερδίσουν οι μπλε.

Survivor spoiler σήμερα αποχώρηση 3/2: Ποιος;

Με την επιστροφή στις νίκες, πάντως, οι μπλε δεν θα «καθαρίσουν» τόσο εύκολα από τα σύννεφα που σκεπάζουν την ομάδα. Η αποχώρηση μιας από τις τρεις υποψήφιες αναμένεται να πυροδοτήσει νέο κύκλο έντασης και να βάλει… φωτιά στο Survivor, αφού στις συζητήσεις εμπλέκονται και οι κόκκινοι. Τα spoiler και σε αυτή την περίπτωση έχουν ήδη ταξιδέψει από τον Άγιο Δομίνικο και δείχνουν την παίκτρια που έχει μπει στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η Ελευθερία φαίνεται πως θα γλιτώσει, παρά τις κόντρες, η Βαλέρια μάλλον θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία και η… Έλενα καμία. Σύμφωνα με τα spoiler, η Ελευθερία θα αποχωρήσει.

Survivor spoiler σήμερα 3/2: LIVE

Survivor σήμερα 3/2: Πρώτη συνέντευξη της Ασημίνας

Μιλώντας σήμερα στο Love It, η Ασημίνα, πρώην παίκτρια του Survivor 4 δήλωσε ότι περίμενε να αποχωρίσει, ενώ σχολίασε και τις δύο ομάδες λέγοντας ότι η ψυχολογία της έπεσε όταν εντάχθηκε στους «Κόκκινους». «Περίμενα ότι θα αποχωρήσω, ήταν αναμενόμενο. Ήμουν ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν είχα καλή επαφή. Ακόμα και καλή να ήμουν στα αθλήματα πάλι θα έβγαινα υποψήφια. Τις δυο πρώτες εβδομάδες που ήμουν στην μπλε ομάδα η ψυχολογία μου ήταν πολύ καλή. Ένιωθα πάρα πολύ καλά και αυτό με βοήθησε καις τα αθλήματα. Όταν άλλαξα ομάδα δεν υπήρχε πια η ψυχολογία. Από το πρωί είχαν μούτρα. Η ψυχολογία ήταν πεσμένη», είπε.

«Σίγουρα πίστευα ότι ο Τζέιμς διαλέξει αυτούς που ήταν από την αρχή μαζί τους, εγώ μπήκα 2 εβδομάδες μετά. Δεν ένιωσα πικρία για τον Τζέιμς, βλέποντας τους 4 αυτούς ανθρώπους στην κόκκινη ομάδα, με τους οποίους είχα θέματα από την μπλε, κατάλαβα ότι θα είμαι μόνη μου», πρόσθεσε η Ασημίνα Ιγγλέζου.Απαντώντας γιατί δεν χαιρέτησε τους συμπαίκτες της στο Survivor 4, η Ασημίνα Ιγγλέζου ανέφερε: «Δεν χαιρέτησα τους συμπαίκτες μου, ήταν ότι πιο αληθινό θα μπορούσε να γίνει. Τα άλλα θα ήταν στο πλαίσιο της τυπικότητας».

Survivor 4: Σχόλια-«φωτιά» για την Σοφία

Η πρώην παίκτρια του Survivor 4 δεν δίστασε να μιλήσει και για τους συμπαίκτες της δίνοντας στεγνά τη Σοφία. «Η Σοφία δημιουργούσε από το τίποτα κακή διάθεση. Ακόμα και να ήθελες να τη βοηθήσεις στο φαγητό θα ερχόταν από πάνω σου. Έψαχνε τρόπους να δειχτεί. Συνέχεια χρησιμοποιούσε το ότι είναι μητέρα και ότι ήρθε για τα παιδιά της. Κι εγώ έχω παιδιά, πρέπει όλοι να λέμε για τα παιδιά μας; Δεν ήμουν υποκρίτρια ποτέ…», δήλωσε.

«Ήταν υποκρισία να ζητάει συγγνώμη ο Κώστας Παπαδόπουλος από τον Νίκο Μπάρτζη. Το έκανε στρατηγικά για να μην βλάψει τον εαυτό του. Εκείνη την ώρα ένιωσα πιο δίκαιο το να υπερασπιστώ τον Νίκο εκείνη τη στιγμή και έναν ψεύτη να τον βάλω στη θέση του», ανέφερε και κατέληξε: «Δεν θα κυνηγήσω να έχω επαφή μετά το παιχνίδι με τη Σοφία, τον Κώστα, τον Κόρο και Ασημακόπουλο».

Survivor 4: Και η Ελέτσι κάρφωσε συμπαίκτες

Την ίδια στιγμή, παίκτριες που έχουν ήδη αποχωρήσει από το Survivor κι έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα, έχουν αρχίσει να ρίχνουν τα… βέλη τους σε αυτούς που συνεχίζουν στο παιχνίδι. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που «κάρφωσε» κάποιους από την κόκκινη ομάδα.

Survivor 4: Ποια είναι η Καρολίνα, η παίκτρια που μπήκε με… γκάζια

Μπήκε στην κόκκινη ομάδα του Survivor 4 και έκανε τη διαφορά, καθώς οι παίκτες επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από 8 σερί ήττες στο παιχνίδι. Ο λόγος για την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, 31 ετών, η οποία είναι pilates instructor και, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός, προστέθηκε στην κόκκινη ομάδα του Survivor 4 προκειμένου να εξισορροπήσει τις δυνάμεις μεταξύ των γυναικών των δύο ομάδων.

Καθώς η Σοφία τραυματίστηκε και θα είναι εκτός παιχνιδιού για δύο εβδομάδες, μια ιδιαίτερα αθλητική παίκτρια μπήκε στη θέση της στο «Survivor 4». Η Καρολίνα είναι η δεύτερη παίκτρια των κόκκινων, μετά τον Ηλία Μπόγδανο που προστίθεται στο παιχνίδι. Γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά από Έλληνες γονείς. Σε ηλικία 10 ετών η οικογένειά της επέστρεψε στην Αθήνα, για να φύγουν έναν χρόνο μετά για την Κόρινθο και λίγο αργότερα για τη Θεσσαλονίκη.

Σπούδασε Αγροτική Οικονομία στη Θράκη και έκανε μεταπτυχιακό στο Γεωπονικό Αθηνών. Από μικρή ασχολήθηκε με την κολύμβηση. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκίνησε στίβο, ως αθλήτρια 400 μέτρων, συμμετέχοντας σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Παράλληλα, ασχολήθηκε με το crossfit, συμμετέχοντας και σε πανελλήνιους αγώνες. Μετά από έναν τραυματισμό στον μηρό έμεινε εκτός και έτσι γνώρισε το pilates. Το σύνθημά της είναι «BOOST IT!» και ετοιμάζεται για σκληρές μάχες στα αγωνίσματα.

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της παίκτριας

Με μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διαπιστώνουμε πως, πέρα από τη γυμναστική, η νέα προσθήκη στην κόκκινη ομάδα του «Survivor 4» δηλώνει εκ των ιδρυτών ενός μπαρ στο Λουτράκι. Το εν λόγω μπαρ φαίνεται πως αποτελεί στέκι, όχι μόνο των ντόπιων, αλλά και αρκετών Αθηναίων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Survivor 4: Ο γεωπόνος από την Αθήνα

Ανάμεσα στους νέους παίκτες για τους μπλε, ο γεωπόνος, όπως τον αποκαλούν λόγω των σπουδών του, Δημήτρης Μακρόπουλος. Ο παίκτης του «Survivor 4» εντάχθηκε στο παιχνίδι παράλληλα με τη νέα προσθήκη των κόκκινων, τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος αποδεικνύεται «δυνατό χαρτί» στα αγωνίσματα. Ο Δημήτρης Μακρόπουλος είναι 30 ετών και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Ο παίκτης της μπλε ομάδας του «Survivor 4» γεννήθηκε στην Αθήνα και μένει μαζί με τον πατέρα του. Έχει σπουδάσει γεωπόνος στην Αθήνα και πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο παρακολουθούσε το μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Παρότι δεν φαίνεται τόσο fit, ο νέος παίκτης του «Survivor 4» κάνει crossfit, snowboard και καταδύσεις. Μέσα από αυτή την εμπειρία θέλει να δει πώς μπορεί να ανταποκριθεί το μυαλό του σε αντίξοες συνθήκες.

Ο Δημήτρης έχει δηλώσει πως μπήκε στο «Survivor 4» γιατί θέλει να κερδίσει το έπαθλο και την αναγνωρισιμότητα. Το μόνο που θα τον δυσκολέψει είναι ο ύπνος επάνω σε ξύλο. Άλλωστε, άφησε πίσω την κοπέλα του, με την οποία είναι μαζί μόλις δύο μήνες.

Από τις πρώτες ώρες που πάτησε το πόδι του στον Άγιο Δομίνικο, διέρρευσαν στα social media εικόνες από την πρώτη του εμπειρία μπροστά από τις κάμερες. Φαίνεται πως ο Δημήτρης Μακρόπουλος, πριν ακόμη γίνει δεκτός στην μπλε ομάδα του «Survivor 4», είχε συμμετάσχει στο τηλεπαιχνίδι «Rouk Zouk».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις