Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα παίκτες: Πρώην Survivor μπαίνει στο παιχνίδι
LIFESTYLE

Φάρμα παίκτες: Πρώην Survivor μπαίνει στο παιχνίδι

Φάρμα παίκτες: Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη «Φάρμα».

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη «Φάρμα», με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Το τηλεοπτικό project που παρουσίασε για πρώτη φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και στη συνέχεια ο Ηλίας Bαλάσης επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Σήμερα στην εκπομπή ”Πρωινό” έγιναν γνωστά τα πρώτα ονόματα που ”κλείδωσαν”. Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, οι τρεις ηθοποιοί που θα φορέσουν γαλότσες θα είναι οι Στράτος Τζώρτζογλου, Θανάσης Βισκαδουράκης και Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Επίσης, στο ριάλιτι εγκλεισμού θα δούμε τον γνωστό παρουσιαστή Θανάση Πάτρα, την πρώην Survivor Ειρήνη Κολιδά και η πρώην παίκτρια του GNTM και αγρότισσα, Μαρία Μιχαλοπούλου. Υπενθυμίζεται, ότι ανάμεσα στα άτομα που έχουν δεχτεί πρόταση να συμμετάσχουν είναι η Δέσποινα Μοιραράκη, η Μαρία Ιωαννίδου και ο Κώστας Γκρέκας.

Ειρήνη Κολιδά: Φάρμα ή Survivor 4;

Το όνομα της Ειρήνης Κολιδά είχε ακουστεί και για το Survivor 4 με την ίδια ωστόσο να απαντά πως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο. Συγκεκριμένα είχε πει «κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι με θέλουν στο Survivor, αλλά δεν ξέρουμε θα δούμε. Μια τέτοια απόφαση, θα είναι μια απόφαση ζωής διότι το παιδί μου έχει μεγαλώσει αρκετά και έχει περισσότερες ανάγκες, όχι ότι δεν είχε και τότε, απλά τώρα είναι πιο σύνθετα τα πράγματα. Τότε ήταν 3, τώρα είναι 7 χρονών ο Αλέξανδρος. Αν θα παρθεί μια τέτοια απόφαση, θα είναι πολύ σοβαρή. Το χρωστάω στον εαυτό μου πιστεύω, γιατί έφυγα πάνω στο φόρτε μου. Υπήρχε μία ανοιχτή πρόταση να επιστρέψω στο Survivor, η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις