Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ελλάκτωρ τελευταία νέα: Επικυρώθηκε η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου
ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάκτωρ τελευταία νέα: Επικυρώθηκε η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Ελλάκτωρ τελευταία νέα: Άρχισε η στελέχωση των θυγατρικών

Η ΕΛΛΑΚΤΩΡ ανακοίνωσε ότι στις 27 Ιανουαρίου 2021 επικυρώθηκε η εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου, το οποίο εξέλεξε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων για πενταετή θητεία. Κατά τη συνεδρίαση ήταν παρόντες και οι πέντε εκλεγέντες σύμβουλοι:

Γεώργιος Μυλωνογιάννης του Σταματίου – Τάκη

Αριστείδης (Άρης) Ξενόφος του Ιωάννη

Δημήτριος Κονδύλης του Ναπολέοντος

Κωνσταντίνος Τούμπουρος του Πανταζή

Αθηνά Χατζηπέτρου του Κωνσταντίνου

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Ελλάκτωρ τελευταία νέα: Άρχισε η στελέχωση των θυγατρικών

Μία εβδομάδα, μετά τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης που έφεραν τις μεγάλες διοικητικές και μετοχικές αλλαγές, χθες αποφασίστηκε η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του κατασκευαστικού βραχίονα του ομίλου με την επιστροφή του κ. Λεωνίδα Μπόμπολα και την ισχυρή παρουσία σε αυτό του κ. Χρίστου Παναγιωτόπουλου.

Ο μέτοχος μειοψηφίας της Ελλάκτωρ και δεύτερος βασικός μέτοχος της REDS, αναλαμβάνει Πρόεδρος της κατασκευαστικής εταιρείας με εκτελεστικές αρμοδιότητες. Στην θέση του διευθύνοντος συμβούλου τοποθετείται ο κ. Γιώργος Κοτούλας εκ των στενών συνεργατών του κ. Παναγιωτοπούλου ενώ μέλη του ΔΣ αναλαμβάνουν οι κύριοι Λεωνίδας Μπόμπολας, Κώστας Τούμπουρος, Έντουαρντ Σαραντόπουλος και ο κ. Γιάννης Μαριόλος από την παλιά φρουρά στελεχών της εταιρείας και ο άνθρωπος που χειρίζεται τη σύμβαση της Ψυτάλλειας.

Από τα θέματα που ιεραρχεί η νέα διοίκηση είναι η επιστροφή της εταιρείας στην κανονικότητα, κάτι που προϋποθέτει την εξομάλυνση των σχέσεων με τις τράπεζες για τη έκδοση εγγυητικών επιστολών και την αποπληρωμή προμηθευτών και υπεργολάβων αλλά και την ενίσχυση της ρευστότητας για να καλυφθεί η μεγάλη μαύρη τρύπα της εταιρείας. Στην πρόσφατη γενική συνέλευση αναφέρθηκε από την απερχόμενη διοίκηση ότι οι υποχρεώσεις σε τρίτους φτάνουν τα 250 εκατ. ευρώ.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις