Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιατί αργεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την υπόθεση ΠΑΟΚ – Ξάνθης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιατί αργεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την υπόθεση ΠΑΟΚ – Ξάνθης

ΠΑΟΚ: Ο Κυριάκος Θωμαΐδης προέβη σε μία αποκάλυψη σήμερα στο ραδιόφωνο του Metropolis 95.5.

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης προέβη σε μία αποκάλυψη σήμερα στο ραδιόφωνο του Metropolis 95.5 που αφορά το σκεπτικό της απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων αναφορικά με την φερόμενη υπόθεση πολυιδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Ειδκότερα σημείωσε πως, είμαστε σε αναμονή των όσων περιμένουμε από την Επιτροπή και περιμένουμε εξελίξεις αν όχι αυτή την εβδομάδα σίγουρα την επόμενη. Αυτή η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός πως και οι τρεις δικαστές θέλουν να υπάρξει ομοφωνία για την απόφαση είτε προς τη μία ή προς την άλλη πλευρά.

Ενώ για την υποψηφιότητα του Θόδωρου Ζαγοράκη, υπογράμμισε: Είμαστε πολύ κοντά στην υποψηφιότητα Ζαγοράκη και μέχρι τη Δευτέρα (8/2) θα πρέπει να υπάρξει οριστική συμφωνία και μένει να φανεί αν θα γίνουν οι εκλογές στις 19/2 καθώς με βάση τα όσα αναφέρουν οι λοιμωξιολόγοι δεν ξέρουμε κάτω από ποιες συνθήκες θα γίνουν.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο Ιωάννης Καλπαζίδης, ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη εξαγόρασε τις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθης αφήνοντας στους τέως ιδιοκτήτες τη χρήση τους. Η ποινή αρχικά ήταν ο υποβιβασμός ωστόσο με μια τροπολογία της κυβέρνησης δεν επετράπει κάτι τέτοιο. Οι δύο ομάδες τιμωρήθηκαν με αφαίρεση 7 βαθμών για την υπόθεση. Η Ξάνθη κράτησε την ποινή της. Ο ΠΑΟΚ προσέφυγε στο CAS. Το CAS λοιπόν δεν θέλησε να δώσει λύση και έστειλε το μπαλάκι πίσω. Η ΕΠΟ σύστησε εκ νέου την Επιτροπή. Έπειτα άνοιξε ξανά αυτή την πολύκροτη υπόθεση. Αν ο ΠΑΟΚ τιμωρηθεί -όπως συνέβη σε όλα τα προηγούμενα «δικαστήρια»- με αφαίρεση βαθμών τότε η ποινή του θα επιβληθεί στην τρέχουσα βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ.

παοκ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις