Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – εξ αναβολής: Πρώτο τρίποντο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – εξ αναβολής: Πρώτο τρίποντο

Σούπερ Λιγκ 2 - εξ αναβολής: Τα Χανιά επιβλήθηκαν 1-0 της Δόξας Δράμας, παρθενική νίκη για φέτος και πλασαρίστηκαν στην πρώτη εξάδα

Σούπερ Λιγκ 2 – εξ αναβολής: Το πρώτο τρίποντο της σεζόν έβαλε στο …σακούλι της η ομάδα των Χανίων. Επιβλήθηκε 1-0 της Δόξας Δράμας στο εξ αναβολής παιχνίδι από την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ήταν σαφώς ανώτερη και πήρε προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Διαμαντόπουλου (38’)., ενώ δημιούργησε προϋποθέσεις για δεύτερο γκολ, με κύριους μοχλούς πίεσης τους Μασένα και Μπραμπίγια. 

Η Δόξα Δράμας δεν έπιασε κορυφαάι απόδοση, όμως ακόμα και μετά το 1-0 ισορρόπησε το παιχνίδι. Και μάλιστα έκανε και 102 καλές φάσεις με κορυφαία στιγμή ένα φάουλ του Μαυριά. Το οποίο ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε λίγο πριν μπει γκολ! Στο 43’, δε, ο Μενσά είχε …στραβοκλωτσιά σε πλασέ και το 1-0 έμεινε ως το 45’.

είχε 1-2 ευκαιριες και η Δοξα

Σούπερ Λιγκ 2 – εξ αναβολής: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν άλλαξε. Τα Χανιά είχαν άκαρπη υπεροχή και η Δόξα προσπαθούσε, αλλά δεν έκανε τη μεγάλη φάση. Οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν το ματς με ιδανικό τροπο και κράτησαν το μηδέν. Πήραν το πρώτο τους τρίποντο για φέτος δίκαια. 

Χανιά (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας (Αναστασόπουλος 46’), Ανδρέου, Ζιούλης, Καμαρά (Σωτηράκος 46’), Πλέγας, Τριανταφυλλάκος (Καρλίτος 29’), Σουντουρά, Μασένα (Βρεττός 61’), Μπραμπίγια (Παναγιωτούδης 88’), Διαμαντόπουλος.

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Ηλιάδης, Μαυριάς (Σαμπανίδης 54’), Παπαργυρίου (Κουκόλης 86’), Μπελεβώνης, Αγιώτης, Χαμόντ, Βουγιακλίγια (Βάντερσον 54’), Μπολάκης (Σπυρόπουλος 54’), Μενσά (Φυτόπουλος 71’), Αγγελόπουλος, Άντερσον.

μπορούσαν κι άλλο γκολ τα Χανια

Δείτε ακόμη: 

Η λίστα των ελεύθερων αμυντικών μέσων για τον ΠΑΟΚ 
Τρομερό 9-0 της Γιουνάιτεντ με τη Σαουθάμπτον, έπιασε κορυφή
Μεγάλος Ρονάλντο, τεράστιο διπλό η Γιουβέντους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις