Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ελλάδα – κύπελλο: Νίκη με τα δεύτερα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελλάδα – κύπελλο: Νίκη με τα δεύτερα

Ελλάδα - κύπελλο: Με εκτεταμένο ροτέισον ο Ολυμπιακός προκρίθηκε επί του Παναιτωλικού με δεύτερη νίκη, 3-0 σε ρυθμό ρελαντί στο “Καραϊσκάκης”

Ελλάδακύπελλο: Σε ένα ζευγάρι που είχε κριθεί η πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός καθάρισε με δεύτερη νίκη, ανετο 3-0 κόντρα στον Παναιτωλικό. Μολονότι ο Μαρτίνς έπαιξε με εντελώς εναλλακτική ενδεκάδα και έδωσε τη ευκαιρία σε όσους παίκτες μπορούσε. Ετσι οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος πέρασαν και στους “8” του Κυπέλλου και διεκδικούν το νταμπλ. Ενώ παραμένουν στην Ευρώπη και το Γιουρόπα Λιγκ, με τα ματς κόντρα στην PSV να έπονται σε δύο εβδομάδες.

Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν τις προθέσεις; τους από νωρίς και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 9’. Η σέντρα του Χασάν από τα αριστερά δεν βρήκε παίκτη. Όμως ο Μασούρας έκανε την προβολή στο πρώτο δοκάρι και έστειλε στην μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 30’, μάλιστα, εκτός της πρόκρισης που ήτνα ήδη καθορισμένη πριν τη σέντρα, καθάρισε εν πολλοίς και η υπόθεση “νίκη”.30’. Ο Τιάγκο Σίλβα εκτέλεσε κόρνερ και ο Κάιπερς με κεφαλιά και έκανε το 2-0.

σκοραρε ο Καιπερς

Ελλάδα – κύπελλο: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός χωρίς να …σανιδώσει το γκάζι έψαξε το γκολ και απείλησε με τον Ντρέγκερ και τον Κάιπερς, όμως το τρίτο γκολ ήρθε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ειδικότερα στο 81’ ο Ραντζέλοβιτς σέντραρε από τα δεξιά, ο Κάιπερς γύρισε βαθιά στην περιοχή και πριν βγει άουτ η μπάλα ο Ανδρούτσος με κεφαλιά σφράγισε το σκορ με το 3-0.

Χωρίς λάθη η διαιτησία Γρατσάνη με βοηθούς τους Πάτρα και Κωνσταντίνου.

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Κρίστινσον, Εμβιλά (Ανδρούτσος 46’), Τιάγκο Σίλβα, Χασάν (Σεμέδο 61’), Μασούρας (Τσέλιος 83’), Κάιπερς, Ντρέγκερ, Μπα (Βαλμπουενά 61’), Χολέμπας, Παπαδόπουλος (Μπουχαλάκης 72’), Ραντζέλοβιτς.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Μελίσσας, Μαλής (Σκιαδάς 88’), Κωνσταντόπουλος, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Μάζουρεκ (Αριγίμπι 76’), Ντάλσιο, Γιακόλις (Σκόνδρας 76’), Ντουάρτε (Τσιγγάρας 63’), Βέργος (Αζάντε 63’).

Δελλας και Παπασταθοπουλος

Δείτε ακόμη: 

Η λίστα των ελεύθερων αμυντικών μέσων για τον ΠΑΟΚ 
Τρομερό 9-0 της Γιουνάιτεντ με τη Σαουθάμπτον, έπιασε κορυφή
Μεγάλος Ρονάλντο, τεράστιο διπλό η Γιουβέντους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις