Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ελλάδα – κύπελλο: Δεύτερη νίκη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελλάδα – κύπελλο: Δεύτερη νίκη

Ελλάδα - κύπελλο: Εκανε το 2x2 για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ, 2-1 την ΑΕΛ στη Λάρισα - Πήρε χρόνο ο Καγκάβα - Πρώτο γκολ με την ανδρική ομάδα ο νεαρός Τσιγγάρας

Ελλάδακύπελλο: Ορεξάτες ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες το παιχνίδι και απείλησαν αμφότερες. Η μεν ΑΕΛ με τον Ηλιάδη, ο ΠΑΟΚ με Κρμέντσικ. Αστο 16’ μάλιστα ο δικέφαλος έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά στο 16’ το σουτ του Λάμπρου εξοστρακίστηκε στο δοκάρι. Στο 19’ όμως, ο ΠΑΟΚ δικαιώθηκε. Ο Μουργκ έκανε το μπάσιμο, γύρισε στον Τσιγγάρα και αυτός πλάσαρε για να πετύχει το 0-1. Ηταν το πρώτο τέρμα του Τσιγγάρα στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ! Ο δικέφαλος είχε συντριπτική κατοχή πάνω από 60% και έφτανε κοντά στην περιοχή του Νάγκι. 

Στο 29’ η πίεση απέφερε ένα κόρνερ και ένα λεπτό αργότερα η κερδισμένη στατική φάση έδωσε το γκολ. Το κόρνερ εκτελέστηκε άριστα από τον Νινούα και ο αμαρκάριστος Κρμέντσικ με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Η ΑΕΛ πριν την ανάπαυλα μείωσε σε 2-1, όταν ο Γιακιμόφσκι έκανε τη σέντρα στο πρώτο δοκάρι και ο Περέιρα με κεφαλιά χρίστηκε σκόρερ. Κάπου εκεί έπεσε ο ρυθμός και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα, το 1-2 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

πηρε χρονο συμμετοχης ο Καγκαβα

Ελλάδα – κύπελλο: Το β’ ημίχρονο

Πιο δυνατά μπήκε και στο β’ μέρος ο δικέφαλος του βορρά, έκανε κάποιες φάσεις, ενώ και η ΑΕΛ χωρίς άγχος έπαιξε την μπάλα της. Στο 55’ ο ΠΑΟΚ είχε δεύτερο δοκάρι, πάλι με τον Λάμπρου που είχε καλοζυγισμένο σουτ που εξοστρακίστηκε κι έφυγε άουτ. Από εκεί και πέρα, η μεγάλη φάση δεν έγινε, κάποιες ενδιαφέρουσες στιγμές εκατέρωθεν και ένα γκολ που ακυρώθηκε. Στο 89’ ο Βρακάς σκόραρε και ο βοηθός υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ. Ενώ και στο 91’ ο Κούτσιας έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-3. Τίποτα όμως δεν άλλαξε και το 1-2 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Δεν είχε δύσκολο έργο ο διαιτητής Τσακαλίδης που είχε βοηθούς τους Βασιλόπουλο, Τζιώτζιο, οι οποίοι πάντως δεν ήταν σε φόρμα. Και τον οδήγησαν σε 2-3 αμφισβητούμενες ως λάθος αποφάσεις.

ΑΕΛ (Φέστα): Νάγκι, Γκράουρ (Γλυνός 66’), Γκοτζαμανίδης (Μιλοσάβλιεβιτς 62’), Μαξιμένκο, Γιακιμόφσκι (Μαϊνδανός 83’), Μπεν Χατίρα (Χουσίνιο 62’), Πινακάς, Ηλιάδης, Καρανίκας, Τρούγιτς, Μουκάντζο (Νούνιτς 62’).

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Πασχαλάκης, Περέιρα (Σοάρες 46’), Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Νινούα, Τσιγγάρας, Ουάρντα (Καγκάβα 63’), Λάμπρου (Βρακάς 79’), Μουργκ, Κρμέντσικ (Κούτσιας 63’).

ειχε ακυρωμενο γκολ ο ΠΑΟΚ

Δείτε ακόμη: 

Η λίστα των ελεύθερων αμυντικών μέσων για τον ΠΑΟΚ 
Τρομερό 9-0 της Γιουνάιτεντ με τη Σαουθάμπτον, έπιασε κορυφή
Μεγάλος Ρονάλντο, τεράστιο διπλό η Γιουβέντους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις