Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler – Δρόσω: Βαριές κουβέντες και η αποκάλυψη της σχέσης
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler – Δρόσω: Βαριές κουβέντες και η αποκάλυψη της σχέσης

Άγριες Μέλισσες spoiler - Δρόσω: Επικίνδυνες καταστάσεις έρχονται στις Άγριες Μέλισσες και η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου με απρόβλεπτες συνέπειες.

Επικίνδυνες καταστάσεις έρχονται στις Άγριες Μέλισσες και η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου με απρόβλεπτες συνέπειες. Η Δρόσω, η Ασημίνα, ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος θα περιέλθουν σε δεινή θέση, με τον μικρό Σέργιο να είναι το μήλο της Έριδος. Σύμφωνα με το Πρωινό, η Ασημίνα θα μάθει για τη σχέση της Δρόσως με τον Κωνσταντή από τον Μπάμπη. Ο Μπάμπης βλέπει τον Κωνσταντή να πηγαίνει κρυφά τον μικρό Σέργιο στη Δρόσω, παρά την απαγόρευση από τον Νικηφόρο. Γίνεται ένας απίστευτος καβγάς μεταξύ των δύο αδελφών, με την Ασημίνα να κατηγορεί τη Δρόσω για το ήθος της.

Και ο Νικηφόρος θα συναντηθεί με τον Κωνσταντή, αφού ο Νικηφόρος θα μάθει για τη σχέση του αδελφού του με την Δρόσω. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Θα ειπωθούν πολύ βαριές κουβέντες, λόγια που δεν θα έχουν επιστροφή. Θα δούμε σκηνές Άγριας Δύσης, θα παίξουν άγριο ξύλο μεταξύ τους, τόνισε ο Αλέξης Μίχας.

Άγριες Μέλισσες – Βόσκαρης: Σκοτώνει μία από τις γυναίκες που τον κατηγορούν

Στην εκπομπή «Πρωινό» ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε ότι ο Μάνος Βόσκαρης στις Άγριες Μέλισσες βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση γιατί οι κατηγορίες εναντίον του πληθαίνουν. Έχει στριμωχτεί και πρέπει να δει τι θα κάνει για να γλιτώσει. Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε για αυτόν τρεις επώνυμες καταγγελίες. Η πρώτη είναι της Ελένης Σταμίρη, η δεύτερη της Λέττας και η τρίτη της Μαρίας Μαδούρου – την οποία υποδύεται η ηθοποιός Ξένια Αλεξίου.

Αυτή είναι η πιο δύσκολη περίπτωση, γιατί είναι μία γυναίκα που αποφυλακίστηκε, έκανε οικογένεια, έκανε παιδιά και πιέστηκε πολύ για να καταθέσει επώνυμα στον εισαγγελέα. Ο Μάνος Βόσκαρης – ρόλο τον οποίο ερμηνεύει ο Βασίλης Μπισμπίκης – πριν φτάσουμε στη δίκη προσπαθεί να εξαφανίσει αυτή τη γυναίκα. Θα γίνει δολοφόνος, θα βάψει τα χέρια του με αίμα και θα τη σκοτώσει. Με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό το φρικτό έγκλημα και πώς θα αποκαλυφθεί θα το δούμε στην πορεία της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Βόσκαρης οδηγείται στον Εισαγγελέα

Ο Βόσκαρης οδηγείται στον εισαγγελέα στο επεισόδιο της Τρίτης 2 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Η Σοφούλα τα βάζει με την Ελένη και αγνοεί τον Άγγελο, που προσπαθεί να της ανοίξει τα μάτια. Η αποκάλυψη της Ελένης, για όσα πέρασε στη φυλακή, της δίνει το τελειωτικό χτύπημα και νιώθει μόνη και αποκομμένη από όλους.

Ο Κωνσταντής, προς έκπληξη όλων, θα υπερασπιστεί τη Δρόσω που δέχεται προσβολές από συγχωριανούς της, στο επεισόδιο της Τρίτης 2 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Τι θα συμβεί όταν τους πιάσει ο Νικηφόρος στα πράσα; Ο Κωνσταντής, προς έκπληξη όλων, θα υπερασπιστεί τη Δρόσω που δέχεται προσβολές από συγχωριανούς της
Η Ουρανία, παρά τη διαφωνία με τον Κυριάκο, κλείνει τη συμφωνία με τον Τσαμπαρδή και μαζί με τη Ρίζω και τη Βιολέτα ξεκινάνε να στήσουν τη βιοτεχνία στο σπίτι της.

Ο Δούκας, ενώ προετοιμάζει το έδαφος για να γίνει πάλι βασιλιάς του κάμπου, θα βρεθεί μπροστά στον Θέμελη. Ο Μελέτης περνάει χρόνο με τη Ζωρζέτ, προκαλώντας τη ζήλια της Πηνελόπης, στο επεισόδιο της Τρίτης 2 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο Γραμματικός ενημερώνει την Ελένη πως πρέπει να βρουν κι άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του Βόσκαρη, όταν η εμφάνιση κάποιου στο αστυνομικό τμήμα θα φέρει τα πάνω κάτω.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις