Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τάκης Χατζής Direct σήμερα 2/2: Πόσο θα αλλάξουν τη ζωή μας τα εμβόλια, οι ειδικοί απαντούν
LIFESTYLE

Τάκης Χατζής Direct σήμερα 2/2: Πόσο θα αλλάξουν τη ζωή μας τα εμβόλια, οι ειδικοί απαντούν

Τάκης Χατζής Direct σήμερα 2/2: Σήμερα, στη μία μετά τα μεσάνυχτα, άνθρωποι που πέρασαν Covid-19 περιγράφουν όσα έζησαν στον Τάκη Χατζή και την εκπομπή «Direct» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Σήμερα, στη μία μετά τα μεσάνυχτα, άνθρωποι που πέρασαν Covid-19 περιγράφουν όσα έζησαν στον Τάκη Χατζή και την εκπομπή «Direct» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Πόσο θα αλλάξουν τη ζωή μας τα εμβόλια του νέου κορονοϊού; Ο λοιμωξιολόγος Χαράλαμπος Γώγος και η παθολόγος Ματίνα Παγώνη δίνουν απαντήσεις και εξηγούν πολλά πράγματα αναφορικά με τα εμβόλια, όπως κατά πόσο είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, ενώ καταρρίπτουν μύθους και θεωρίες συνομωσίας. Στη συζήτηση παρεμβαίνουν ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Θανάσης Εξαδάκτυλος και από το Λονδίνο ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας, Ηλίας Μόσιαλος.

Τάκης Χατζής Direct: Η συνέντευξη με την Ντενίση

Στο Direct με τον Τάκη Χατζή είχε βρεθεί καλεσμένη η Μιμή Ντενίση και μεταξύ άλλων μίλησε για το θέατρο, τους άνδρες της ζωής της και την κόρη της Μαριτίνα. «Έχω κάνει 2,5 γάμους. Ένα με τον Γιάννη Φέρτη, 10 χρόνια. Τον Αντώνη Τρίτση τον αρραβωνιάστηκα. Βγάλαμε τις άδειες, έφτιαξα το νυφικό και σε μια εβδομάδα πέθανε. Ο Τρίτσης ήταν από τους ανθρώπους της ζωής μου ήταν αυτός που είχα τις περισσότερες ομοιότητες. Μετά παντρεύτηκα το Σωτήρη τον Πολύζο. Και παρά το γεγονός ότι χωρίσαμε είναι οικογένειά μου. Εγώ έχω φορέματα νυφικά σπίτια έχω απ΄όλα. Άντρα δεν έχω», είπε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για την πανδημία του κορονοϊού και το θέατρο: «Είμαστε στο μηδέν, γιατί τα θέατρα είναι κλειστά από το Μάρτιο. Εγώ έχω μεγάλη καριέρα, έχω να ζήσω αλλά δεν μπορώ να μην σκέφτομαι αυτούς που δεν έχουν να ζήσουν. Είμαι εναντίον του live streaming, στο θέατρο. Το θέατρο είναι τέχνη. Και αν γίνεται πρέπει να γίνεται σωστά». Τέλος η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε και στην κόρη της Μαριτίνα: «Είμαι περήφανη για τη Μαριτίνα. Όταν η Μαριτίνα ήταν μικρή ήταν αγγελούδι. Από τα 14 μέχρι τα 17 με πέθανε. Τώρα είναι πιο πειθαρχημένη κι από μένα, άριστη στο πανεπιστήμιο και μαγειρεύει φοβερά».

Τάκης Χατζής Direct: Η συνέντευξη με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Για όλους και για όλα είχε μιλήσει στην τηλεόραση του Alpha και την εκπομπή «Τάκης Χατζής DIRECT» η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πολιτική. «Είμαι με τη λογική και το δίκιο» υποστήριξε και σημείωσε ότι δεν πρέπει να αφήνουμε τα κομματικά πιστεύω να μας κάνουν να εθελοτυφλούμε.

Είπε συγκεκριμένα: «Αριστερή δεν είμαι, αλλά τα καλά της αριστεράς όταν ήταν ο κύριος Τσίπρας στην εξουσία, είχα το σθένος να τα πω και να τα αναδείξω». Και, παρακάμπτοντας τον σκόπελο της πολιτικής τοποθέτησής της, δήλωσε: «Είμαι με τους Εργατικούς, που είναι το κόμμα του άνδρα μου (Θέμης Σοφός) στους δικηγόρους, είμαι με τους ανθρώπους που δουλεύουν και σέβονται τη δουλειά τους».

Κατόπιν, η συζήτηση στράφηκε στα εμφανισιακά «προσόντα» των πολιτικών. «Εμφανισιακά βρίσκω πολύ όμορφη γυναίκα την κυρία Βόζενμπεργκ, η Δόμνα Μιχαηλίδου είναι ένα πολύ σεμνό κορίτσι» σχολίασε η παρουσιάστρια, η οποία επισήμανε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, σαν άνδρας, είναι όμορφος, όπως ωραία γυναίκα είναι και η Έφη Αχτσιόγλου και, απ’ ό,τι βλέπει στις φωτογραφίες, φαίνεται ότι γυμνάζεται.

Τέλος, μιλώντας για τις δύσκολες καταστάσεις που έχει αντιμετωπίσει στον αέρα της εκπομπής, σημείωσε: «Τυχαίνει, επειδή εγώ είμαι πολύ ελεύθερος άνθρωπος και δημοκρατικός στην κουβέντα, να χαθεί η μπάλα, αλλά είμαι άνθρωπος που έχει το θάρρος της γνώμης του και αν νιώσω ότι ξεφεύγει κάπου ή χάνεται η ισορροπία, ανοιχτά θα βγω και θα το πω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις