Survivor υποψήφιοι: Νίκησαν οι κόκκινοι, ποιον έστειλαν στον “τάκο” οι μπλε

LIFESTYLE

Survivor υποψήφιοι: Νίκησαν οι κόκκινοι, ποιον έστειλαν στον “τάκο” οι μπλε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor υποψήφιοι: Άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας. Ποια παίκτρια από τους Μπλε τέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση.

02.02.2021 | 11:10

Survivor υποψήφιοι: Το βράδυ της Δευτέρας, μετά από 8 σερί ήττες, η κόκκινη ομάδα κέρδισε την πολυπόθητη ασυλία του Survivor! Η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά έδειξε, όπως φάνηκε, πως έχει ψυχικά αποθέματα και έφτασε στη νίκη. Πιο συγκεκριμένα, o ηθοποιός κατόρθωσε να πάρει τον τελευταίο πόντο για την ομάδα του και να σημειώσει το 10 – 7 στον πίνακα του σκορ! Όπως ήταν επόμενο, οι Κόκκινοι έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύριζαν με κραυγές αυτή τη νίκη τους. «Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα είμαι τόσο χαρούμενος κρατώντας ένα κρανίο στα χέρια μου! Το περιμένα οχτώ αγώνες, κάναμε πολλή μεγάλη υπομονή και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά» τόνισε ο Γιώργος Κοψιδάς προς τον Γιώργο Λιανό.

Η μπλε ομάδα έχασε και αναγκάστηκε να πάει στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, το οποίο κέρδισε ο Νίκος Μπάρτζης. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε τις δυο ομάδες στο Συμβούλιο του Νησιού, με σκοπό να ψηφιστεί ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Η μπλε ομάδα ψήφισε αρκετά ανατρεπτικά θα έλεγε κανείς και υποψήφια με 6 ψήφους αναδείχθηκε η Βαλέρια Χοψονίδου. Αναμένουμε στο αυριανό επεισόδιο του Survivor, να παρακολουθήσουμε ποιοι θα είναι οι δύο ακόμη υποψήφιοι…

Survivor spoiler 2/2: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη

Νέα ένταση στο συμβούλιο του Survivor, καθώς μετά τα «καρφιά» που ακούστηκαν για την Ελευθερία Ελευθερίου η γνωστή τραγουδίστρια τέθηκε εκτός ομάδας. Στο τρέιλερ που δημοσιοποιήθηκε φαίνεται η Μαριαλένα να κατηγορεί την γνωστή τραγουδίστρια, σε μία συζήτηση με παίκτες της μπλε ομάδας. Εκεί λοιπόν ακούγεται να λέει πως «Η Ελευθερία για εμένα είναι κωλοτούμπας και κουτοπόνηρη», ενώ ανάλογα ήταν και τα όσα είπε η Άννα Μαρία: «Το γεγονός οτι ήρθε κάποιες μέρες πριν και είπε οτι εμείς είμαστε μαζί και αγκαλίτσες και φιλάκια, το έκανε τόσο διπρόσωπα…».

Στη συνέχεια, το τρέιλερ, μετά το αγώνισμα μεταφέρεται στο συμβούλιο του νησιού εκεί που η Ελευθερία Ελευθερίου ουσιαστικά βγαίνει μόνη της εκτός ομάδας, λέγοντας πως θα φοράει την μπλε μπαντάνα μόνο στα αγωνίσματα.

https://twitter.com/SurvivorGreece/status/1356383762750337186?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1356383762750337186%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Fplus%2Fviral%2Farticle%2F1560285%2Fhamos-sto-survivor-elegan-kolotoympa-tin-eleytherioy-aytoexoristike-apo-tin-omada-vid

Exit mobile version