Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler διαρροή 2/2 ασυλία: Ποιοι κερδίζουν σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler διαρροή 2/2 ασυλία: Ποιοι κερδίζουν σήμερα

Survivor spoiler διαρροή 2/2 ασυλία: Πολλά προβλήματα αρχίζουν βγαίνουν και στη μπλε ομάδα - Ποιος θα πάρει την ασυλία, τι λένε τα spoiler (2/2)

Survivor spoiler διαρροή 2/2 ασυλία: Άλλη… γεύση αποκτά πλέον Survivor, μετά το θαύμα στην πρώτη ασυλία. Τι λένε τα spoiler για σήμερα 2/2; Ποιοι θα κερδίσουν; Μετά από 8 σερί ήττες οι κόκκινοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, πανηγύρισαν δίχως αύριο και τώρα το άγχος μεταφέρεται στους μπλε.  Η Βαλέρια Χοψονίδου είναι ηδη η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση και όλα δείχνουν πως σήμερα θα προκύψει και δεύτερος, αλλά και τρίτος υποψήφιος ή ακόμα και τέταρτος.

Survivor spoiler διαρροή 2/2: Χαμός στη μπλε ομάδα!

Η ήττα των μπλε μετά από πολύ καιρό που καλόμαθαν, θα φέρει όπως είναι αναμενόμενο και εντάσεις. Η Άννα Μαρία Βέλλη μάλιστα, φτάνει να κατηγορεί ανοιχτά την Ελευθερία Ελευθερίου για διπροσωπία. Οι εντάσεις θα ανέβουν στα ύψη, με τον Τζέημς να προσπαθεί να αφυπνίσει την ομάδα του λέγοντας ότι αν κάποιος δεν πιστεύει στη νίκη, να σηκωθεί να φύγει. Τα πράγματα θα αγριέψουν ακόμα περισσότερο στο συμβούλιο, όταν και η Ελευθερία Ελευθερίου θα βγάλει την μπλε μπαντάνα από πάνω της, τονίζοντας ότι πλέον θα τη φοράει μόνο όταν αγωνίζεται.

Survivor spoiler διαρροή 2/2 ασυλία: Tα αποκλειστικά του Love it

Survivor spoiler διαρροή 2/2 ασυλία: Ποιοι θα κερδίσουν;

Πάμε τώρα στην ασυλία. Θα καταφέρουν οι κόκκινοι να πάρουν και τη δεύτερη; Το 2-0 σύμφωνα με τα πρώτα spoiler απόψε θα γίνει.  Στο αποψινό επεισόδιο, αναμένεται να δούμε μία σκληρή μάχη. Μάθαμε όμως, δια στόματος του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ακόμα ένα spoiler που αν επιβεβαιωθεί θα μιλάμε για τεράστια έκπληξη.

Survivor spoiler διαρροή αποχώρηση: Περίεργο…

Σχολιάζοντας στο «Πρωινό» τα όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε ότι υπάρχει ένα spoiler που θέλει στο αυριανό επεισόδιο να αποχωρεί η Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου. «Έχει βγει ένα spoiler ότι φεύγει η Μαριπόζα», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Πάντως το πώς γνωρίζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ότι αποχωρεί η Έλενα Κρεμλίδου είναι πολύ περίεργο. Απόψε θα μάθουμε δύο ακόμα υποψήφιους και προηγείται και η ψηφοφορία του κοινού. Άλλωστε εκείνο αποφασίζει το ποιος αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor spoiler διαρροή 2/2: Ποιοι θα κερδίσουν; To trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις