Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 2/2 σήμερα – υποψήφιοι: Ποιος παίρνει την ασυλία, ποιοι πάνε στον “τάκο”
LIFESTYLE

Survivor spoiler 2/2 σήμερα – υποψήφιοι: Ποιος παίρνει την ασυλία, ποιοι πάνε στον “τάκο”

Survivor spoiler 2/2 σήμερα - υποψήφιοι: Δεύτερη νίκη για τους "κόκκινους" ή επιστροφή για τους "μπλε"; Ποιοι κερδίζουν σήμερα 2/2 στο Survivor

Survivor spoiler 2/2 σήμερα – υποψήφιοι: Δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία σήμερα στο νέο επεισόδιο του Survivor που κατάφερε να φανατίσει τους τηλεθεατές, χαρίζοντας νούμερα… 2017 στον ΣΚΑΙ. Το Survivor επέστρεψε πολύ δυναμικά στην prime time ζώνη της τηλεόρασης. Χθες, η κόκκινη ομάδα πήρε την πρώτη της νίκη μετά από 8 σερί ήττες, κάτι που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους παίκτες. Μπορεί να μην κέρδισαν έπαθλο φαγητού, πήραν όμως την πρώτη ασυλία. Σημαντική είναι και η βοήθεια των δύο νέων παικτών, του Ηλία και της Καρολίνας.

Μάλιστα, μια κερδισμένη ασυλία, εκτός από ηρεμία στους νικητές, φέρνει εντάσεις και προστριβές στους χαμένους, κάτι που φάνηκε και στο χθεσινό Συμβούλιο και την ψηφοφορία των “μπλε”.

Survivor spoiler 2/2 σήμερα: Το trailer

Survivor spoiler 2/2 σήμερα: Ποιοι θα πάρουν την ασυλία;

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον στο σημερινό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, νικητές θα είναι και πάλι οι “κόκκινοι”, που θα πετύχουν τη δεύτερη σερί νίκη τους και θα δείξουν ότι ανακάμπτουν. Από την άλλη, η μπλε ομάδα θα αναγκαστεί να βγάλει και δεύτερο υποψήφιο, μαζί με τη Βαλέρια Χοψονίδου.

Μάλιστα, στο τρέιλερ βλέπουμε και έναν έντονο καβγά με πρωταγωνίστρια την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία θα δηλώσει ευθαρσώς ότι θα φοράει την μπλε μπαντάνα της μόνο στα αγωνίσματα, απογοητευμένη από τη συμπεριφορά των συμπαικτών της.

Survivor spoiler 2/2 σήμερα – υποψήφιοι: Ποιοι κινδυνεύουν;

Η σίγουρη υποψήφια είναι η Βαλέρια Χοψονίδου, η οποία βγήκε χθες μέσα από την ψηφοφορία των συμπαικτών της! Σήμερα, έχουμε ένα νέο spoiler σχετικά με τον παίκτη που θα «δώσει» ο Νίκος Μπάρτζης, ως νικητής της ατομικής ασυλίας.Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως δεύτερη υποψήφια είναι η Μαριπόζα. Εφόσον χάσουν την ασυλία οι Μαχητές, θα δώσουν και τρίτο υποψήφιο από την ομάδα τους! Ποιος θα είναι αυτός; Ένας εκ των Ελευθερία Ελευθερίου ή Άννα Μαρία Βέλλη, με την πρώτη να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Δείτε ΕΔΩ ποιος θα αποχωρήσει την Τετάρτη 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις