Survivor spoiler 2/2 σήμερα ασυλία: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

LIFESTYLE

Survivor spoiler 2/2 σήμερα ασυλία: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler 2/2 σήμερα ασυλία: Ποιοι θα κερδίζουν την ασυλία - Ποιοι οι υποψήφιοι - Δείτε LIVE

02.02.2021 | 22:10

Survivor spoiler 2/2 σήμερα ασυλία: Πώς και πώς αναμένουμε τη νίκη σήμερα… Κόκκινοι ή μπλε θα πάρουν την ασυλία σήμερα στο Survivor 2/2; Το είδαμε, το χωνέψαμε και πλέον περιμένουμε πιο ωραία επεισόδια, με ανταγωνισμό και πραγματική αγωνία… Το θαύμα έγινε στην πρώτη ασυλία, θα επαναληφθεί και στη δεύτερη; Αυτό που το τηλεοπτικό κοινό περίμενε πώς και πώς συνέβη, πανηγυρίστηκε με πάθος… Ναι, οι κόκκινοι κατόρθωσαν μετά από 8 σερί ήττες να πάρουν τη νίκη και μάλιστα σε μονομαχία ασυλίας και η ένταση πλέον μεταφέρεται στο στρατόπεδο των Μπλε.

Survivor spoiler 2/2 ασυλία: Κόκκινοι ή μπλε;

Ήταν, μάλλον, να μην ενισχυθούν και να μην πάρουν φόρα οι Κόκκινοι. Ενα νέο σερί ξεκινά; Δύσκολο να το πούμε αυτό από τώρα. Το 2-0, πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, απόψε θα γίνει. Και για τη συνέχεια βλέπουμε, εδώ θα είμαστε να τα αποκαλύπτουμε και να τα σχολιάζουμε όλα.

Η Βαλέρια Χοψονίδου είναι ήδη η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Ποιοι θα είναι οι άλλοι δύο που θα καρδιοχτυπήσουν;

Survivor spoiler 2/2 σήμερα: Οι υποψήφιοι

Η ήττα των μπλε μετά από πολύ καιρό που καλόμαθαν, θα φέρει όπως είναι αναμενόμενο και εντάσεις. Η Άννα Μαρία Βέλλη μάλιστα, φτάνει να κατηγορεί ανοιχτά την Ελευθερία Ελευθερίου για διπροσωπία. Οι εντάσεις θα ανέβουν στα ύψη, με τον Τζέημς να προσπαθεί να αφυπνίσει την ομάδα του λέγοντας ότι αν κάποιος δεν πιστεύει στη νίκη, να σηκωθεί να φύγει. Τα πράγματα θα αγριέψουν ακόμα περισσότερο στο συμβούλιο, όταν και η Ελευθερία Ελευθερίου θα βγάλει την μπλε μπαντάνα από πάνω της, τονίζοντας ότι πλέον θα τη φοράει μόνο όταν αγωνίζεται. Σύμφωνα με τα spoiler, ο καβγάς με την Ελευθερία Ελευθερίου που αλλάζει τις ισορροπίες στους άλλοτε αγαπημένους μπλε – πώς να μην είναι άλλωστε με τόσες νίκες – βγάζει τον δεύτερο προς αποχώρηση. Αυτή θα είναι η Ελευθερία αν και κάποιοι θέλουν την Άννα Μαρία Βέλλη. Πάντως η πρώτη έχει τις περισσότερες πιθανότητες. Λογικά η τρίτη, θα είναι η Μαριπόζα.

Survivor spoiler αποχώρηση 3/2: Θα φύγει όντως;

Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, υπάρχει spoiler που μαρτυρά πως η παίκτρια που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα από το «Survivor 4» είναι η Έλενα Κρεμλίδου ή αλλιώς Μαριπόζα. Προφανώς η Μαριπόζα θα ανακηρυχθεί στο σημερινό επεισόδιο υποψήφια προς αποχώρηση.

Survivor spoiler 2/2: Τι θα γίνει σήμερα; Δείτε LIVE

Survivor: Ο αγαπημένος της Άννας Μαρίας

Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν ιδιαίτερα τα Μέσα λόγω της συμμετοχής της στο Survivor. Η Άννα Μαρία είναι πολύ ερωτευμένη στο πλευρό του άλλου της μισού. Είχε προηγηθεί ο χωρισμός της με τον Άρη Μακρή τον περασμένο χρόνο, μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας. Τους είχαμε δει μάλιστα να ταξιδεύουν μαζί στο Μεντεγίν της Κολομβίας μέσα από την εκπομπή Celebrity Travel του Νίκου Κοκλώνη. Η «αυλαία» για εκείνους έπεσε την περίοδο που ο Άρης Μακρής βρισκόταν στο J2US αλλά οι δυο τους ποτέ δεν μίλησαν δημόσια για το τι συνέβη μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ!, η Άννα Μαρία προχώρησε στη ζωή της, αλλά όχι με έναν νέο έρωτα, όπως είχε γραφτεί, αλλά με τον παιδικό της έρωτα, με τον οποίο πρωτοσυναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσαν μαζί, τράβηξαν χωριστούς δρόμους και επανασυνδέθηκαν πρόσφατα. Εκείνος ασχολείται με τα ναυτιλιακά και είναι ένας άνθρωπος που ουδεμία σχέση έχει με τον χώρο της showbiz. Η σχέση της Youtuber με τον 32χρονο σήμερα Αρκάδιο Σβολάκη ξεκίνησε από τα μαθητικά τους χρόνια, συγκατοίκησαν για έξι χρόνια, χώρισαν και τώρα έσμιξαν ξανά.

Survivor Ανθή: Το βιντεάκι που κάνει… θραύση

Μπορεί να μην είναι και η πιο ταλαντούχα παίκτρια που έχει περάσει ποτέ από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor, αλλά έχει καταφέρει να κάνει όλη την Ελλάδα να μιλάει γι’ αυτήν! Και όχι άδικα, καθώς είναι ίσως από τις χειρότερες παίκτριες του φετινού Survivor, αλλά ταυτόχρονα κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους και να αναδειχθεί – έστω και μία φορά – η πιο δημοφιλής παίκτρια.

Ένα βιντεάκι, τις τελευταίες ώρες, κάνει το γύρο του Διαδικτύου με τα… κατορθώματά της όχι από τον Άγιο Δομίνικο αλλά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η γνωστή δημοσιογράφος είχε ασχοληθεί ένα φεγγάρι και με βιντεάκια στο YouTube. Σε ένα από αυτά είχε επιχειρήσει να κάνει ηλεκτρικό πατίνι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Το αποτέλεσμα; Κάτι παρόμοιο με τις επιδόσεις της στις εξωτικές παραλίες:

Spoiler: Η Ασημίνα εξήγησε γιατί δεν χαιρέτησε!

Η Ασημίνα Ιγγλέζου αποχώρησε από το Survivor και επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα. Η αθλήτρια ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους τι έγινε και δεν χαιρέτησε τους συμπαίκτες της. Η Ασημίνα που ήταν στην κόκκινη ομάδα όταν ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Λιανό ότι αποχωρεί, σηκώθηκε και δεν χαιρέτησε τους συμπαίκτες της.

Ποιος είναι τελικά ο λόγος που δεν χαιρέτησε τους συμπαίκτες της κατά την αποχώρησή της; Η ίδια απάντησε: «Δεν με άφηναν, δεν με άφηνα… Η σκηνοθεσία είναι…».

Exit mobile version