Φάρμα ριάλιτι Αντ1: Ο Στράτος Τζώρτζογλου έτοιμος να γίνει ένα με τη φύση

LIFESTYLE

Φάρμα ριάλιτι Αντ1: Ο Στράτος Τζώρτζογλου έτοιμος να γίνει ένα με τη φύση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Φάρμα ριάλιτι Αντ1: Η αντίστροφη μέτρηση για τη «Φάρμα», το ριάλιτι που θα παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης έχει ξεκινήσει.

02.02.2021 | 18:38

Η αντίστροφη μέτρηση για τη «Φάρμα», το ριάλιτι που θα παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης έχει ξεκινήσει. Οι περισσότεροι υποψήφιοι πέρασαν από ιατρικές και ψυχολογικές εξετάσεις προκειμένου να επιστρέψουν στη φύση!

Ανάμεσα τους ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Θανάσης Πάτρας και ο Γιώργος Χειμωνέτος. «Γεννήθηκα έτοιμος για την Φάρμα. Όταν ήμουν 4,5 χρονών για δυο χρόνια είχαμε ζήσει στο χωριό του παππού μου με τη μάνα μου. Είχαμε λάμπα πετρελαίου, οι κότες ήταν έξω, ζούσαμε σε ένα δωμάτιο με τσιμεντόλιθο και μας φέρνανε νερό σε βαρέλι. Θέλω να πάω να γίνω ένα με τη φύση, να ενωθώ με ανθρώπους που από ότι καταλαβαίνω είναι όλοι πολύ θετικοί.

Νομίζω θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία γιατί σημασία έχει το παιχνίδι και η χαρά. Το μόνο που πιστεύω ότι θα με δυσκολέψει είναι που θα λείπει το Σοφάκι μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στράτος Τζώρτζογλου στην κάμερα του Πρω1νό. «Α ρε να μην παρουσιάσω εγώ την Φάρμα, πήραν τον Τανιμανίδη», σχολίασε με χιούμορ, αμέσως μετά το απόσπασμα, ο Γιώργος Λιάγκας. Αποκαλύπτοντας, μάλιστα, δύο ακόμα πρόσωπα που αναμένεται να δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1. Την Μαρία Φραγκάκη και την Ιρένε Τροστ.

Φάρμα: Οι πρώτες εικόνες από το στήσιμο του σκηνικού

Το τηλεοπτικό project «Φάρμα» που παρουσίασε για πρώτη φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και στη συνέχεια ο Ηλίας Bαλάσης επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Στο αρχικό κόνσεπτ της οι παίκτες μεταφέρονται σε ένα κτήμα, όπου ζουν σαν αγρότες, ξυπνούν από τα χαράματα και φροντίζουν τα ζώα, ενώ κάθε Κυριακή μονομαχούν στον αχυρώνα, χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Οι δύο ομάδες γίνονται μία και στο τέλος μένει μόνο ένας παίκτης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό», η «Φάρμα» επιστρέφει ανανεωμένη και με πολλές αλλαγές. «Έχουν ξεπεράσει τις 4.000 συμμετοχές, το οποίο είναι ρεκόρ. Οι εργασίες έχουν ήδη προχωρήσει αρκετά. Η “Φάρμα” εκτείνεται σε 23 στρέμματα και βρίσκεται σε απομονωμένη τοποθεσία. Θα υπάρχει ένας στάβλος με διάφορα ζώα, τα οποία θα εντάσσονται μέσα στις εβδομάδες. Επίσης, θα υπάρχει ένα μποστάνι που θα καλλιεργούνται εκεί τα λαχανικά, ενώ 600 τ.μ. θα εκτείνεται ο αχυρώνας που θα διεξάγονται τα αγωνίσματα. Η παραγωγή θα απασχολεί 204 άτομα, θα χρησιμοποιούνται 48 κάμερες για τα γυρίσματα και 8 εξειδικευμένοι συνεργάτες, όπως κτηνίατροι και γεωπόνοι, θα προσφέρουν συμβουλές στους παίκτες» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Παράλληλα, ο Αλέξης Μίχας ανέφερε ότι στη «Φάρμα» θα συμμετέχουν 16 παίκτες, μεταξύ των οποίων και celebrities, ονόματα που έχουμε καιρό να δούμε στην ελληνική τηλεόραση. Ένας από τους υποψήφιους για το ριάλιτι του ΑΝΤ1 είναι και ο Γιώργος Χειμωνέτος, στον οποίο έχει γίνει πρόταση και για το «Survivor».

Φάρμα: Θα μπει τελικά στο παιχνίδι η Τζούλια Νόβα;

Τον Θανάση Πάτρα και την Τζούλια Νόβα συνάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας και φυσικά έσπευσε να μάθει αν πρόκειται να τους δούμε στη «Φάρμα» καθώς τα ονόματά τους έχουν ακουστεί πολύ το τελευταίο διάστημα.

Σίγουρη σχεδόν θεωρείται η συμμετοχή του παρουσιαστή ενώ κι ο ίδιος παραδέχτηκε πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις. Εξέφρασε μάλιστα και την ανυπομονησία του για να ζήσει μία νέα εμπειρία ειδικά εν μέσω πανδημίας που όλα τα «ρολά» είναι κατεβασμένα.

Από την άλλη, η Τζούλια Νόβα ναι μεν έχει δεχτεί πρόταση αλλά προς το παρόν δεν έχει καταλήξει σε κάποια απόφαση. Πηγή των ενδοιασμών της, όπως παραδέχεται στην κάμερα, είναι οι αντίξοες συνθήκες του ριάλιτι. «Δεν ξέρω αν είμαι εγώ για να κυνηγάω τις κότες», είπε γελώντας.

Exit mobile version