Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα Αντ1 παίκτες: Σε ποιους διάσημους έγινε πρόταση
LIFESTYLE

Φάρμα Αντ1 παίκτες: Σε ποιους διάσημους έγινε πρόταση

Φάρμα Αντ1 παίκτες: Κόσμος πάει και έρχεται αυτό το διάστημα στα γραφεία του ΑΝΤ1, αφού γίνονται τα πρώτα ραντεβού για τους υποψήφιους παίκτες της «Φάρμας».

Κόσμος πάει και έρχεται αυτό το διάστημα στα γραφεία του ΑΝΤ1, αφού γίνονται τα πρώτα ραντεβού για τους υποψήφιους παίκτες της «Φάρμας». Το ριάλιτι θα ξεκινήσει τελικά τον Μάρτιο και όχι τον Φεβρουάριο, όπως ήταν το αρχικό σχέδιο. Στο αρχικό κόνσεπτ της «Φάρμας» οι παίκτες μεταφέρονται σε ένα κτήμα, όπου ζουν σαν αγρότες, ξυπνούν από τα χαράματα και φροντίζουν τα ζώα, ενώ κάθε Κυριακή μονομαχούν στον αχυρώνα, χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Οι δύο ομάδες γίνονται μία και στο τέλος μένει μόνο ένας παίκτης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό», η «Φάρμα» επιστρέφει ανανεωμένη και με πολλές αλλαγές. Θα συμμετέχουν 16 παίκτες, μεταξύ των οποίων και celebrities, ονόματα που έχουμε καιρό να δούμε στην ελληνική τηλεόραση. «Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο Λάκης Γαβαλάς, η Νικολέττα Καρρά, ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο Αντώνης Βλοντάκης και ο Ιβάν Σβιτάιλο, είναι κάποιοι από αυτούς που έχουν δεχτεί μέχρι στιγμής κρούση. Δεν έχουν αποδεχτεί, όμως, τις προτάσεις. Βρίσκονται σε τηλεφωνική επικοινωνία με το κανάλι» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Φάρμα: Πώς θα επηρεάσει τις ”Άγριες Μέλισσες”;

Μεγάλες αλλαγές αναμένεται να δούμε τον Μάρτιο από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με την έλευση του reality «Φάρμα» και τους celebrities να οργώνουν και να αρμέγουν. Οι αλλαγές στη βραδινή ζώνη του καναλιού του είναι θεαματικές, αφού θα πρέπει τόσο να υποστηριχτούν οι επιτυχημένες «Άγριες μέλισσες» όσο και να εδραιωθεί η φιλόδοξη παραγωγή «Φάρμα», που θα κοστίσει πάρα πολλά ευρώ.

Έτσι οι «Άγριες μέλισσες» θα προβάλλονται από την άνοιξη κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη -θα αφαιρεθεί η Πέμπτη- με καθαρά δίωρα επεισόδια από τις 22.00 έως τις 24.00. Από την άλλη μεριά, η «Φάρμα» θα παίζεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 21.00 έως τις 24.00. Με αυτόν τον τρόπο ο ΑΝΤ1 θα χτυπήσει συνολικά όλη την εβδομάδα τον ανταγωνισμό από το «Survivor» του Σκάι, το «MasterChef» του Star και το νέο reality του Alpha «Battle of the couples», που θα το βλέπουμε καθημερινά από τις 11 το βράδυ έως τη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα.

Φάρμα αντ1

Φάρμα: Παρουσιαστής ο Σάκης Τανιμανίδης

Το πρωί της Δευτέρας (25/1), ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» και ανακοίνωσε ότι θα είναι ο παρουσιαστής στη «Φάρμα». «Μπαίνουμε με το δεξί στον ΑΝΤ1. Είμαι ενθουσιασμένος, χαμογελώ μέχρι τα αυτιά» ανέφερε, αρχικά, ο παρουσιαστής.

«Δεδομένου ότι αποφάσισα να είμαι εδώ στην Ελλάδα οποιοδήποτε project τηλεοπτικό ή μη με έφερνε μακριά από τη γυναίκα μου για έξι μήνες και τη δίδυμη κύηση δεν το συζητάμε. Έτσι θα έπρεπε να βρω κάτι εδώ. Δεν σημαίνει ότι δεν θα ήθελα να συνεχίσω την τηλεόραση και από την πλευρά του παρουσιαστή και από την πλευρά του δημιουργού και παραγωγού. Μέσα από συζητήσεις που γίνανε και μου έκανε το “κλικ” σχετικά γρήγορα ήταν να έρθω βασικά στον ΑΝΤ1. Η “Φάρμα” είναι ένα στοιχείο της μεγαλύτερης σχέσης που θα αποκτήσω. Βέβαια θα κάνω κι άλλα πράγματα. Έχουμε ήδη κλείσει κι άλλα πράγματα. Εδώ στον ΑΝΤ1 υπάρχουν στελέχη με τα οποία είμαι φίλος εδώ και χρόνια. Αυτό βοήθησε πολύ στην απόφασή μου. Είχα προτάσεις και από άλλα κανάλια» πρόσθεσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις