Η αλλαγή του Αλαφούζου που εκνεύρισε τους παίκτες

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αλλαγή του Αλαφούζου που εκνεύρισε τους παίκτες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Αλαφούζος - Παναθηναϊκός: Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πρόσφατα την επιστροφή του Παναγιώτη Κουλουμέντα ως επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας.

02.02.2021 | 16:17

Ο Παναθηναϊκός παρά τις δυσκολίες έχει καταφέρει να δείξει ένα εξαιρετικό πρόσωπο και να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση με 35 βαθμούς. Μάλιστα, με εξαίρεση την τελευταία ισοπαλία με την Λαμία, οι ”πράσινοι” προέρχονταν από πέντε σερί νίκες. Ωστόσο σε αυτό το κλίμα μια είδηση ήρθε να ταρακουνήσει κάπως τα ήρεμα νερά στον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πρόσφατα την επιστροφή του Παναγιώτη Κουλουμέντα ως επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας στο πλαίσιο των σαρωτικών αλλαγών στον συγκεκριμένο τομέα. Η επιστροφή του Παναγιώτη Κουλουμέντα στη θέση του επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού πήρε επίσημη μορφή το βράδυ της Κυριακής.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση επί του θέματος των σαρωτικών αλλαγών στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ευχάριστησε τους κ.κ. Λεβάκο-Αλεξανδόπουλο και ανέφερε ότι στο νέο τιμ θα βρίσκεται και ο Γεράσιμος Σίννης. Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, ουδείς στον Παναθηναϊκό μπορούσε να εξηγήσει την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να ξηλώσει το ιατρικό τιμ.

Ειδικά ορισμένοι παίκτες ήταν πολύ εκνευρισμένοι (κυρίως ξένοι) με την αλλαγή καθώς δεν γνωρίζουν καν τον Παναγιώτη Κουλουμέντα που θα είναι ο διάδοχος του Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλου.

Παναθηναϊκός: Γκρίνια στα αποδυτήρια

Όπως αποκαλύπτεται από το πράσινο ρεπορτάζ οι σχέσεις Μπόλονι και παικτών μόνο καλές δεν είναι. Γι’ αυτό και την περασμένη εβδομάδα οι αρχηγοί του τριφυλλιού ζήτησαν συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο!

Οι αρχηγοί προφανώς δεν έπραξαν του… κεφαλιού τους, αλλά επιδίωξαν να πραγματοποιήσουν κάτι που τους ζητήθηκε από τη συνέλευση των παικτών. Ητοι από όλους ή την πλειοψηφία όσων ανήκουν στο “πράσινο” ρόστερ. Μολαταύτα, ο Γιάννης Αλαφούζος αρνήθηκε τη συνάντηση για το θέμα αυτό. Έστειλε μήνυμα στους παίκτες, δε, πως η δουλειά του Ρουμάνου μιλάει με αποτελέσματα και τον στηρίζει απόλυτα.

Exit mobile version