Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζένιφερ Άνιστον – Σακελλαροπούλου: Ύμνοι για την ΠτΔ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Άνιστον – Σακελλαροπούλου: Ύμνοι για την ΠτΔ

Τζένιφερ Άνιστον - Σακελλαροπούλου: Την αλληλεγγύη της σε γυναίκες που κατέχουν σημαντικές θέσεις σε όλο τον κόσμο- μεταξύ αυτών και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου- εξέφρασε η Τζένιφερ Άνιστον

Την αλληλεγγύη της σε γυναίκες που κατέχουν σημαντικές θέσεις και αξιώματα σε όλο τον κόσμο, εξέφρασε η Τζένιφερ Άνιστον. Η διάσημη πρωταγωνίστρια με την ελληνική καταγωγή ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια λίστα με γυναίκες, μεταξύ αυτών και την Ελληνίδα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου (που από παραδρομή την εμφανίζει ως Πρωθυπουργό της Ελλάδας).

Η 51χρονη ηθοποιός έγραψε: “Ενώ ο κόσμος αποσπάται από τον θόρυβο εκείνων που είναι ανθεκτικοί στην αλλαγή… η αλλαγή έχει γίνει ούτως ή άλλως”, και λίγη ώρα αργότερα πρόσθεσε: “Ενδυνάμωση των γυναικών και αλλαγή του κόσμου”.

Στη λίστα της Τζένiφερ Άνιστον βρίσκεται μεταξύ άλλων η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα, η Γκρέτα Τούνμπεργκ, η σημερινή Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, η πρωθυπουργός της Σκωτίας, Νίκολα Στέρτζον, η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Γιασίντα Άρντεν και άλλες. Τον λογαριασμό της Τζένιφερ Ανιστον παρακολουθούν περισσότεροι από 38 εκατομμύρια χρήστες.

Instagram Τζένιφερ Άνιστον
Δείτε ακόμη
Ανατριχιαστική κατάθεση ψυχής από τη Λέχου για το Κιμούλη – “Με έβριζε, κατέληξα με λεξοτανίλ, έπινα”
Πέθανε o συνιδρυτής των Animals – Είχε συνθέσει την εισαγωγή του ιστορικού «House of thw rising sun»
“Σα να έπεσε η χούντα” – Τα σκληρά λόγια Αρζόγλου για τον Κιμούλη (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις