Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler – Μυρσίνη: Καταρρέει από σοβαρή ασθένεια, ραγδαίες εξελίξεις
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler – Μυρσίνη: Καταρρέει από σοβαρή ασθένεια, ραγδαίες εξελίξεις

Άγριες Μέλισσες spoiler - Μυρσίνη: Ραγδαίες εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες.

Ραγδαίες εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, έρχεται μεγάλη φουρτούνα στο σπίτι της οικογένειας των Σεβαστών. Ο Δούκας ζητά από την Μυρσίνη να χωρίσουν οριστικά, ζητά διαζύγιο. Ένα τραγικό γεγονός, όμως, θα ανατρέψει τα πάντα.

Σύμφωνα με όσα είπε για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, η Μυρσίνη λιποθυμά, χάνει τις αισθήσεις της και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Λάρισας. Η αγωνία για τους Σεβαστούς χτυπά κόκκινο, δεν ξέρουν τι έχει συμβεί και τα πρώτα νέα για την υγείας της, από τους γιατρούς, δεν είναι καλά. Φαίνεται ότι έχει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν γνωρίζουμε αν είναι ιάσιμο.

Αυτή η εξέλιξη στις Άγριες Μέλισσες σοκάρει τον Δούκα, θα γίνει μια μεγάλη συζήτηση μεταξύ τους, θα αποκαλυφθούν πολλά, θα ειπωθούν και συγκινητικά λόγια και Δούκας αποφασίζει να παγώσει το διαζύγιο. Στη συνέχεια, η Μυρσίνη θα του ζητήσει κάτι. Θα ανταποκριθεί ο Δούκας σε αυτό; Θα ξεπεραστεί το πρόβλημα υγείας της Μυρσίνης ή όχι;

Άγριες Μέλισσες – Βόσκαρης: Σκοτώνει μία από τις γυναίκες που τον κατηγορούν

Στην εκπομπή «Πρωινό» ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε ότι ο Μάνος Βόσκαρης στις Άγριες Μέλισσες βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση γιατί οι κατηγορίες εναντίον του πληθαίνουν. Έχει στριμωχτεί και πρέπει να δει τι θα κάνει για να γλιτώσει. Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε για αυτόν τρεις επώνυμες καταγγελίες. Η πρώτη είναι της Ελένης Σταμίρη, η δεύτερη της Λέττας και η τρίτη της Μαρίας Μαδούρου – την οποία υποδύεται η ηθοποιός Ξένια Αλεξίου.

Αυτή είναι η πιο δύσκολη περίπτωση, γιατί είναι μία γυναίκα που αποφυλακίστηκε, έκανε οικογένεια, έκανε παιδιά και πιέστηκε πολύ για να καταθέσει επώνυμα στον εισαγγελέα. Ο Μάνος Βόσκαρης – ρόλο τον οποίο ερμηνεύει ο Βασίλης Μπισμπίκης – πριν φτάσουμε στη δίκη προσπαθεί να εξαφανίσει αυτή τη γυναίκα. Θα γίνει δολοφόνος, θα βάψει τα χέρια του με αίμα και θα τη σκοτώσει. Με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό το φρικτό έγκλημα και πώς θα αποκαλυφθεί θα το δούμε στην πορεία της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις