Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / 8 Λέξεις επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 1/2
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 Λέξεις επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 1/2

8 Λέξεις επόμενα επεισόδια: Ο Άκης καβγαδίζει άσχημα με τον Δημήτρη με αφορμή την Ηλιάνα

Νέο επεισόδιο για τις 8 Λέξεις – Ο Άκης καβγαδίζει άσχημα με τον Δημήτρη με αφορμή την Ηλιάνα. Η βόλτα του Φρίξου και της Έλλης με το αυτοκίνητο έχει άσχημη κατάληξη. Ο Οδυσσέας γυρίζει σελίδα στη ζωή του κι αποφασίζει να αντιμετωπίσει με αισιοδοξία τη νέα πραγματικότητα. Ο Μιχαήλ με τη Βικτώρια περνάνε μια ακόμα δοκιμασία σαν ζευγάρι, καθώς το ναυτικό ατύχημα τούς βρίσκει σε αντίπαλα στρατόπεδα. Ο Δημήτρης μαλώνει άσχημα με τον Άκη, καθώς αρνείται να δεχτεί την Ηλιάνα στο εργοστάσιο κι απειλεί πως θα παραιτηθεί και θα φύγει.

Η Σμαράγδα αποφασίζει να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα με τον Αντώνη, αλλά σταδιακά αρχίζει να συνειδητοποιεί πως της λείπει κι ο Σίμος. Την ίδια ώρα, ο Σίμος με την Εύα και τον Νικηφόρο γυρνάνε από Λονδίνο, για την ταφή της Ρωξάνης. Οι γκρίνιες ανάμεσα σε Σπύρο κι Ιφιγένεια συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Η Έλλη βγάζει τον Φρίξο για φαγητό, με σκοπό να γιορτάσουν την έκδοση του βιβλίου και το νέο της αυτοκίνητο.

8 Λέξεις spoiler: Ο Μιλτιάδης έχει εξώγαμο γιο

Ο Μιλτιάδης βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση εξαιτίας των κινήσεων της Κατερίνας, που θέλει να ξεσκεπάσει το κύκλωμα που έμπλεξε το παιδί της. Το κύκλωμα του θανάτου παίρνει μια ξεκάθαρη απόφαση, που δεν είναι άλλη από το να τη βγάλει από τη μέση. Ο Έκτορας, που έχει βάλει κοριό στον χώρο τους, ακούει την τραγική είδηση, τη μεταφέρει στον Μιλτιάδη και προσπαθεί να βρει τρόπο να προστατέψει την Κατερίνα από τον τεράστιο κίνδυνο. Ο Μιλτιάδης είναι σε απόγνωση και φοβάται πολύ για τη ζωή της γυναίκας του, ενώ είναι έξαλλος με τις κινήσεις που έκανε πίσω από την πλάτη του.

Την ίδια στιγμή, ένα ακόμα πρόβλημα έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια τους. Πρόκειται για τον γάμο της Ιφιγένειας με τον Σπύρο που έχει αρχίσει να κλονίζεται σοβαρά. Η κατάσταση είναι άσχημη και όλα δείχνουν ότι το ζευγάρι το πάει για χωρισμό. Τόσο η Κατερίνα όσο και ο Μιλτιάδης προσπαθούν, ανάμεσα στ’ αλλά να τους βοηθήσουν, να τους συμβουλέψουν και να αποτρέψουν μια άσχημη κατάληξη. Η χαριστική βολή όμως έρχεται απρόσκλητη!

Η βόμβα πέφτει με το χτύπημα ενός κουδουνιού στο σπίτι των Μαρόγλου. Συγκεκριμένα, όπως θα δούμε αργότερα, μια μέρα ένας νεαρός άντρας σχεδόν 25 ετών, χτυπάει την πόρτα του Μιλτιάδη: «Παρακαλώ πολύ θα ήθελα να μιλήσω στον κύριο Μαρόγλου για ένα πολύ σημαντικό θέμα, που τον αφορά άμεσα», λέει και ούτε λίγο ούτε πολύ του αποκαλύπτει ότι είναι γιός του. Φυσικά, ο Μιλτιάδης δεν τον πιστεύει, εξάλλου δεν είχε απατήσει ποτέ την Κατερίνα.

«Τι είναι αυτά που μου λες; Τι γιος; Από πού κι ως πού; Μάλλον λάθος κάνεις, εκτός αν είσαι βαλτός για να με καταστρέψει», του λέει και κλείνει την πόρτα εκνευρισμένος, καθώς πιστεύει ότι ο νέος αυτός ή έρχεται να του κάνει πλάκα ή θέλει να τον εκβιάσει ή πάει να βγάλει χρήματα.

8 Λέξεις
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις