Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κατερίνα Μονογυιού τραγούδι: Σε βίντεο κλιπ η βουλευτής της ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατερίνα Μονογυιού τραγούδι: Σε βίντεο κλιπ η βουλευτής της ΝΔ

Κατερίνα Μονογυιού τραγούδι:Η κ. Μονογυιού διευκρινίζει σε δήλωσή της ότι τα πλάνα που χρησιμοποιήθηκαν είναι από το προεκλογικό της spot

Τραγούδι με τον τίτλο «Ομορφή μου Κατερίνα» γράφτηκε για τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού, η οποία πρωταγωνιστεί και στο βίντεο κλιπ που το συνοδεύει. Το τραγούδι γράφτηκε από τον Ματθαίο Γιαννούλη, ο οποίος τραγουδά μαζί με τους Λευτέρη Πανταζή, Μιχάλη Λιαγούρη και Πολυχρόνη Κορρέ ενώ το βίντεο κλιπ έγινε γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κ. Μονογυιού διευκρινίζει σε δήλωσή της ότι τα πλάνα που χρησιμοποιήθηκαν είναι από το προεκλογικό της spot ως υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων τον Ιούνιο του 2019. Σημειώνει μάλιστα ότι τα έσοδα από το τραγούδι θα διατεθούν στο Πτωχοκομείο Θήρας.
«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Λευτέρη Πανταζή, Ματθαίο Γιαννούλη, Μιχάλη Λιαγούρη και Πολυχρόνη Κορρέ γι’αυτό το υπέροχο τραγούδι που το εμπνεύστηκαν και ερμήνευσαν αυθόρμητα. Τα πλάνα του videoclip τραβήχτηκαν για το προεκλογικό spot μου τον Ιούνιο του 2019 από τον Μάριο Τσίπο. Το αφιερώνω σε όλες τις Κατερίνες των Κυκλάδων. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα έσοδα θα διατεθούν στο Πτωχοκομείο Θήρας», αναφέρει συγκεκριμένα.

Κατερίνα Μονογυιού: Λίγα λόγια για την όμορφη βουλευτή

Σύμφωνα με το βιογραφικό της γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στην Μύκονο. Είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Msc CIDESCO με ειδικότητα beauty therapist. Είναι μέλος σε πολλές Επιστημονικές Εταιρείες και Συλλόγους. Αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά. Ως νέα επιχειρηματίας, από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στη Μύκονο, όπου παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφικής υποστήριξης για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, παιδιά και εφήβους, αθλητές, εγκύους και θηλάζουσες καθώς και άτομα με διατροφικές διαταραχές.

Ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Κυκλάδων το 2012 και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», το 2014. Τελικά εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων στις εκλογές του Ιουλίου του 2019.

Κατερίνα Μονογυιού

Κατερίνα Μονογυιού: Ο χλιδάτος γάμος στη Μύκονο

Το 2016 η τότε πολιτευτής της ΝΔ παντρεύτηκε τον προπονητή πυγμαχίας και πρώην αθλητή, Χάρη Μαριόλη. Το σκηνικό του γάμου έμοιαζε να είναι βγαλμένο από παραμύθι με πολλά λουλούδια και ανθοστήλες, κόκκινο χαλί και μια γερή δόση… Ελλάδας, αφού η νύφη και ο γαμπρός είχαν ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με παραδοσιακή ελληνική μουσική στο γλέντι.

Στον λαμπερό γάμο παρευρέθηκαν εκατοντάδες προσκεκλημένοι απ’ ολόκληρη την Ελλάδα και κυρίως των Κυκλάδων. ενώ η νύφη πήγε στην Ιερά Μονή της Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μερά Μυκόνου με μια αντίκα Rolls Royce silver Shadow. Το νυφικό της, δημιουργία της σχεδιάστριας Άννας Βενέτη, ήταν άκρως εντυπωσιακό με μια τεράστια ουρά ενώ την πλαισίωναν 19 παράνυφες!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις