Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και Σχέσεις 2021: Τα 4 πιο συμπονετικά
PLUS

Ζώδια και Σχέσεις 2021: Τα 4 πιο συμπονετικά

Ζώδια και Σχέσεις 2021: Αυτοί είναι οι άνθρωποι, που όταν δυσκολευόμαστε να ξεπεράσουμε έναν χωρισμό θα μας συμπαρασταθούν και θα μας θεραπεύσουν.

Ο κάθε άνθρωπος, το κάθε ζώδιο, στην ζωή του έχει περάσει δύσκολους χωρισμούς και είναι δεδομένο ότι δεν θα μείνει μόνο σ’ αυτούς. Κάθε φορά, όμως, είναι εξίσου δύσκολη και επίπονη. Μπορεί να νιώθει κανείς χωρίς σκοπό και προσανατολισμό στην καθημερινότητά του και να χρειάζεται συμπόνια. Δεν μπορεί, δυστυχώς, κανείς να τις αποφύγει και δεν υπάρχει και κανένας τρόπος. Σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές, λοιπόν, το μοναδικό πράγμα που έχει σημασία είναι οι άνθρωποι, που είναι γύρω μας. Πιο συγκεκριμένα το είδος και το ήθος των κοντινών μας ανθρώπων και η δυνατότητά τους να μας υποστηρίζουν σε δύσκολες καταστάσεις. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται και φεύγουν μόνα τους.

Αν παρατηρήσουμε με μία πιο προσεκτική ματιά το κοντινό μας περιβάλλον, θα δούμε ότι κάποιοι άνθρωποι είναι εκ φύσεως «θεραπευτές και ψυχολόγοι». Αυτοί οι άνθρωποι είναι συμπονετικοί, διορατικοί και έχουν την «σούπερ δύναμη» να φροντίζουν τους ανθρώπους τους. Αυτό το κάνουν με σκοπό να αποτρέψουν τον πόνο τους και να τους κάνουν να νιώσουν καλύτερα. Εκείνη θα επουλώσουν τις ψυχικές πληγές τους και θα αποτρέψουν μερικές φορές να γίνουν και σωματικές. Εννοείται πως έχουν το αντίστοιχό τους στον ζωδιακό κύκλο. Παρακάτω θα δούμε τα τέσσερα ζώδια με τις πιο συμπονετικές και θεραπευτικές δυνατότητες απ’ όλα τα υπόλοιπα.

Άντρας κλαίει

Ζώδια και Σχέσεις 2021: Καρκίνος

Οι Καρκίνοι θα περιβάλλουν τον «παθόντα» με θαλπωρή και κατανόηση. Θα χαρίσουν τα οφέλη της ζεστής και θεραπευτικής αγκαλιάς τους 100%. Από την φύση τους τείνουν να φροντίζουν πολύ τους άλλους και είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένοι στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όταν κάποιος πονάει συναισθηματικά, θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά, ώστε να νιώσει άνετα και να αφεθεί. Έχουν αναπτυγμένη ενσυναίσθηση και την ικανότητα να διώχνουν το συναισθηματικό σου στρες, αφού μπορούν να αισθανθούν τον πόνο σου σαν να είναι δικός τους.

Συμπαράσταση

Ζώδια και Σχέσεις 2021: Ιχθύες

Με κυβερνήτη τον Ποσειδώνα οι Ιχθύες έχουν το χάρισμα να διαισθάνονται ακόμα και τις πιο αδιόρατες ενέργειες. Γι’ αυτό τον λόγο χαρακτηρίζονται ως τα πιο συμπονετικά και διαισθητικά από τα ζώδια. Αφού κάνουν την «ενεργειακή» διάγνωσή τους, θα μπορέσουν να θεραπεύσουν τον πόνο του άλλου, βασιζόμενοι στην αλάνθαστη διαισθητική τους αντίληψη. Πρόκειται για τους πιο ιδιότυπους ψυχικούς νοσηλευτές, για αυτό, όταν δεν είναι κάποιος συναισθηματικά καλά, το μόνο που έχει να κάνει είναι να αναζητήσει έναν φίλο Ιχθύ. Εκείνος είτε θα του φτιάξει την διάθεση, είτε θα κλάψει μαζί του μέχρι να νιώσει καλύτερα.

Αγκαλιά Συμπόνια

Ζώδια και Σχέσεις 2021: Παρθένος

Οι Παρθένοι συχνά θεωρούνται οι καλύτεροι θεραπευτές. Γι’ αυτό είναι εξίσου συχνή και η ενασχόλησή τους με σχετικά επαγγέλματα, όπως νοσοκόμοι, φυσιοθεραπευτές, τραυματιοφορείς. Οι αποκλίσεις από την είναι το χειρότερό τους  και θα κάνουν τα πάντα για να επαναφέρουν τα πράγματα στην φυσική τους σειρά. Είναι πάντα πρόθυμοι να φροντίσουν και να συμπάσχουν στο οποιοδήποτε πρόβλημά ενός αγαπημένου τους προσώπου. Επιπλέον, λόγω του πρακτικού μυαλού τους, θα δείξουν και το σωστό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει κανείς, αφού ξεπεράσει τον συναισθηματικό πόνο.

Συμπαράσταση 2

Ζώδια και Σχέσεις 2021: Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι ταλαντούχοι θεραπευτές, μπορούν να κάνουν βαθιά διάγνωση στον πόνο του άλλου και να τον κάνουν να νιώσει καλά, όπως κανένας άλλος. Η τάση τους να εξετάζουν σε βάθος τις καταστάσεις απευθύνεται και σε ό,τι αφορά στον ανθρώπινο πόνο. Όταν αναλάβουν να διαγνώσουν ή να θεραπεύσουν έναν άνθρωπο, θα συγκεντρωθούν απόλυτα στα βαθύτερη αίτια του προβλήματος. Παράλληλα θα εφαρμόσουν κάθε δυνατή θεραπεία με αποφασιστικότητα. Για αυτό όταν έχει κανείς πληγωθεί, είτε ψυχικά είτε σωματικά, δεν πρέπει να διστάσει.  Αν πάει σε ένα Σκορπιό, ο πόνος του θα φύγει για τα καλά.

Συμπόνοια

Δείτε ακόμη:

Αυτός είναι ο τρόπος που θα σώσει τα μάλλινα πουλόβερ μας
Αυτό είναι το γυναικείο χαρακτηριστικό που απωθεί το 90% των ανδρών
4 κανόνες του Φενγκ Σούι για πιο ήρεμο και τακτικό σπίτι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις