Τζένη Μπότση – Κοσιώνη: Με έβαλε σε οντισιόν να χορεύω και αυτοϊκανοποιούνταν

LIFESTYLE

Τζένη Μπότση – Κοσιώνη: Με έβαλε σε οντισιόν να χορεύω και αυτοϊκανοποιούνταν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τζένη Μπότση - Κοσιώνη: Η Τζένη Μπότση κατήγγειλε ότι 14 γυναίκες έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από τον σκηνοθέτη

01.02.2021 | 21:14

Η Τζένη Μπότση μίλησε δακρυσμένη για όσα πέρασε πριν από 17 χρόνια σε μια οντισιόν από γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό. Η Τζένη Μπότση πήρε την απόφαση να μιλήσει εκτενέστερα για το εν λόγω περιστατικό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Η ψυχολογική φόρτιση ήταν εμφανής στο πρόσωπο της ηθοποιού καθώς πάνω από τη μάσκα της φαίνονταν σε όλη της διάρκεια τα βουρκωμένα της μάτια.

Η ηθοποιός ανέφερε πως το περιστατικό συνέβη το 2004 κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν. Στην πρώτη οντισιόν την κάλεσε να αφήσει το κείμενο και να λέει το κείμενο καθώς της το υπαγορεύει και της ζήτησε να πάει στην δεύτερη οντισιόν φορώντας φούστα. Σε αυτή, της ζήτησε να χορέψει και έπειτα να γυρίσει κοιτώντας στον τοίχο συνεχίζοντας να χορεύει. «Όταν έστρεψα το κεφάλι μου, τον είδα να αυτοϊκανοποιείται», είπε η Τζένη Μπότση προσθέτοντας πως «το σοκ μου ήταν τεράστιο, ούρλιαξα, φώναξα και έβαλα τα κλάματα».

Όπως είπε, ήταν τόσο τρομαγμένη που δεν είπε τίποτα σε κανένα. Ούτε στους γονείς της, ούτε και στους φίλους. Μάλιστα, ανέφερε πως φοβήθηκε ότι αν το πει στους οικείους της δεν θα την αφήσουν να συνεχίσει να ασχολείται με την ηθοποιία. Επειτα, είπε πως η Σοφία Μπεκατώρου και η κατάθεσή της, έδωσε στην ίδια, δύναμη ώστε να μοιραστεί την δική της εμπειρία. «Τώρα δεν φοβόμαστε πλέον. Είπαμε πως φτάνει πια. Οχι άλλη βία».

Δείτε τι είπε η Τζένη Μπότση στον ΣΚΑΪ:
Exit mobile version