Survivor spoiler διαρροή σήμερα 1/2: Η νέα παίκτρια που θα δούμε

LIFESTYLE

Survivor spoiler διαρροή σήμερα 1/2: Η νέα παίκτρια που θα δούμε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler διαρροή σήμερα 1/2: Η νεαρή γυμνάστρια με καταγωγή από το Λουτράκι αναμένεται να ταράξει τα νερά στη Δομινικανή Δημοκρατία

01.02.2021 | 18:05

Survivor spoiler διαρροή σήμερα 1/2: Ο Φεβρουάριος φέρνει αλλαγές στο Survivor και ανατρέπει τα δεδομένα στο παιχνίδι, όπως φαίνεται και στο trailer του αποψινού επεισοδίου. Η… γκάφα του ΣΚΑΙ στο trailer, πρόδωσε το νικητή που θα κερδίσει την ασυλία. Επίσης, στο ίδιο βίντεο, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες την είσοδο μίας νέας παίκτριας. Αυτή είναι η Καρολίνα Καλύβα.

Πρόκειται για μία γυμνάστρια από το Λουτράκι και μόλις δείτε τις φωτογραφίες θα καταλάβετε πως μιλάμε για μία δυνατή, πέρα από όμορφη, γυναίκα που θα αλλάξει πολλές ισορροπίες στο παιχνίδι. Πιο πιθανό φαντάζει να ενταχθεί στην κόκκινη ομάδα, καθώς έχουν απομείνει μόλις τρεις γυναίκες, ενώ στη μπλε ομάδα βρίσκονται πέντε. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, από τα πρώτα πλάνα η Καρολίνα Καλύβα αναμένεται να μαγνητίσει τα βλέμματα και κυρίως τα ανδρικά, ενώ αν κάποιος δει τις φωτογραφίες της στα social media υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να… κολλήσει μαζί της.

Survivor: Ο Ηλίας και ο Δημήτρης

Ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Δημήτρης Μακρόπουλος ήταν οι παίκτες που είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής. Ο Ηλίας, frontman της pop – rock μπάντας, INCO, είναι ένας εξαιρετικά αθλητικός τύπος. Έχει ασχοληθεί έξι χρόνια με την πυγμαχία, λατρεύει το ποδήλατο, είναι τέσσερα χρόνια τριαθλητής και έχει αγωνιστεί στο απαιτητικό Ironman Triathlon. Μπήκε στο Survivor για να αποδείξει στον εαυτό του ότι δεν είναι εξαρτημένος από κανένα υλικό αγαθό και μπορεί να ζήσει και χωρίς το κινητό του!

Ο Δημήτρης, γεννήθηκε στην Αθήνα και μένει μαζί με τον πατέρα του. Έχει σπουδάσει Γεωπόνος στην Αθήνα και τώρα κάνει μεταπτυχιακό στο Business Administration. Μπήκε στο Survivor γιατί θέλει να κερδίσει το έπαθλο και την αναγνωρισιμότητα. Το μόνο που θα τον δυσκολέψει είναι ο ύπνος επάνω σε ξύλο. Κάνει crossfit, snowboard και καταδύσεις. Μέσα από αυτή την εμπειρία θέλει να δει πως μπορεί να ανταποκριθεί το μυαλό του σε αντίξοες συνθήκες. Η κοπέλα του, που είναι μαζί μόλις 2 μήνες, τον στηρίζει και εκείνος φεύγει δίνοντας μας μια υπόσχεση… «Μέρα τη μέρα μέχρι τέλους»!

Survivor spoiler διαρροή: Ποιοι άλλοι μπαίνουν

Ο Παύλος Γαλακτερός αποφάσισε να αφήσει την Αθήνα και να κινηθεί προς Άγιο Δομίνικο πλευρά καθώς θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές του στο Survivor!

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τον Παύλο:

#1. Ο Παύλος Γαλακτερός είναι 24 ετών!

#2. Είναι γιος του γνωστού μπασκετμπολίστα, Νάσου Γαλακτερού και της Τέτας Λεονταρίδου!

#3. Έχει σπουδάσει ηχοληψία και τον έχουμε δει να κάνει το ντεμπούτο του στην παρουσίαση «Join Us» ενώ έχει συμμετάσχει στους «Θαλασσόλυκους» του ΣΚΑΙ.

#4. Έχει μεγάλη αγάπη στη μικρή του αδερφή, Σοφία, η οποία είναι η κόρη της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού!

Survivor spoiler: Και όσα ακούγονται…

Επιπλέον, πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό», αναφέρουν ότι έρχονται ακόμη δύο νέοι παίκτες έρχονται και ότι είναι από τον χώρο του ελληνικού αθλητισμού, όπου έχουν κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις.

Η πρώτη είναι η Χριστίνα Καλογεροπούλου, γυμνάστρια, πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, η οποία σήμερα εργάζεται ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής και ασχολείται με τον στίβο και το άλμα επί κοντώ. Η Χριστίνα Καλογεροπούλου διαθέτει, εκτός από καλή φυσική κατάσταση, εντυπωσιακή εμφάνιση, η οποία είναι βέβαιο ότι θα συγκινήσει μερίδα των τηλεθεατών.

Το δεύτερο -και μεγαλύτερο- όνομα είναι ο Ιωάννης Μελισσανίδης, χρυσός Ολυμπιονίκης το 1996 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα, ο οποίος διαθέτει σχετική τηλεοπτική εμπειρία. Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται το όνομα του Μελισσανίδη σε σχέση με το «Survivor 2021». Το πρωτοακούσαμε πριν από τα Χριστούγεννα, όμως τότε οι διαπραγματεύσεις «κόλλησαν». Στην τωρινή φάση, τις συζητήσεις με τον Ολυμπιονίκης διεξάγει ο ίδιος ο Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος φαίνεται να ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για την συμμετοχή του αθλητή που στο παρελθόν έχει τιμηθεί και με το βραβείο Ιπεκτσί.

Exit mobile version