Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler ασυλία 1/2: Ποιος κερδίζει σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία 1/2: Ποιος κερδίζει σήμερα

Survivor spoiler ασυλία 1/2: Γεμάτο εκπλήξεις θα είναι το σημερινό επεισόδιο του Survivor, στο οποίο «κόκκινοι» και «μπλε» θα ριχτούν στο στίβο μάχης με φόντο την ασυλία

Survivor spoiler ασυλία 1/2: Συνεχόμενες νίκες σημειώνει η μπλε ομάδα στο “Survivor 4”, είτε πρόκειται για ασυλία είτε για έπαθλο φαγητού. Μάλιστα, ακόμη και στα κουίζ ερωτήσεων, οι μπλε καταφέρνουν να παίρνουν τη νίκη, με τους κόκκινους να βρίσκονται διαρκώς σε μειονεκτική θέση, όπως έγινε και την Κυριακή (31/1). Φαίνεται, όμως, πως το σερί νικών της μπλε ομάδας θα σταματήσει στο επεισόδιο της Δευτέρας (01/2), καθώς μία γκάφα της παραγωγής στο trailer του αποψινού “Survivor 4”, έκανε το twitter να “ξεσαλώσει” και να μιλά για το απόλυτο spoiler σχετικά με το αγώνισμα ασυλίας.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο του νέου επεισοδίου, υπάρχει ένα πλάνο από το συμβούλιο, στο οποίο φαίνεται να κρατά το τοτέμ ασυλίας η κόκκινη ομάδα. Έτσι, πολλοί θεωρούν ότι οι κόκκινοι θα σημειώσουν σήμερα την πρώτη τους νίκη μετά από αρκετές βδομάδες. Αλλά, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Survivor spoiler ασυλία 1/2:

Είναι άραγε εύκολο να νικήσουν οι κόκκινοι; Η αλήθεια είναι πως πρέπει. Από τη στιγμή όμως που στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε το 8-0 για την ομάδα που διάλεξε ο Τζέημς Καφετζής, πώς να περιμένουμε εύκολα ότι θα το γυρίσουν;

Πρώτο αγώνισμα ασυλίας στο σημερινό επεισόδιο. Τα στατιστικά του Survivor δείχνουν τους μπλε να είναι κυρίαρχοι. Γνωρίζαμε βέβαια πως στα επόμενα δύο επεισόδια μετά την αποχώρηση της Ασημίνας θα δούμε μια κόκκινη νίκη. Λέτε;

Survivor spoiler ασυλία 1/2: To trailer

Survivor: Τι είδαμε την Κυριακή

Στο επεισόδιο της Κυριακής (31/1) ή μάλλον σε ένα ακόμη επεισόδιο είδαμε τους Μαχητές να κυριαρχούν στον στίβο μάχης και να τρώνε ξανά, με τους αντιπάλους τους να τσακώνονται. Το πρώτο αγώνισμα της εβδομάδας ήταν εξαιρετικά δύσκολο και είχε σαν αποτέλεσμα έναν τραυματισμό που αποδυνάμωσε την κόκκινη ομάδα που αγνοεί τη λέξη «φαγητό». Η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά έχει να φέρει πολύ καιρό νίκη και η κακουχία είναι πλέον φανερή στα πρόσωπα όλων των παικτών.

Στο χθεσινό επεισόδιο επίσης, οι «κόκκινοι» είχαν ακόμα μια απουσία να διαχειριστούν. Η Σοφία Μαργαρίτη, που είναι μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στην κλινική για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Αργότερα επέστρεψε στην παραλία και όπως φάνηκε είναι καλά στην υγεία της.

Επίσης, δύο νέοι παίκτες, ο frontman των Inco, Ηλίας Μπόγδανος, για τους «κόκκινους» και ο γεωπόνος, Δημήτρης Μακρόπουλος, για τους «μπλε» μπήκαν για να ενισχύσουν τις ομάδες, λέγοντας ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και πράγματι… από τους πρώτους κι όλας αγώνες τα πήγαν περίφημα δείχνοντας έτοιμοι να ριχτούν στη «μάχη». Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος έκανε το 1-0 κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο και το 5-2 για τους Μαχητές, με τον δεύτερο να είναι πρωταγωνιστής στους 4 πόντους που κατάφερε να εξασφαλίσει η ομάδα του.

Survivor spoiler 1/2: Τα αποκλειστικά του Love it

Survivor spoiler 1/2: Νέα παίκτρια στο παιχνίδι

Επίσης, εκτός από τους καυγάδες του Τριαντάφυλλου με τον Περικλή που αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας στο νησί, θα δούμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους παίκτες την είσοδο μίας νέας παίκτριας. Πρόκειται για μία γυμνάστρια από το Λουτράκι, που θα αλλάξει πολλές ισορροπίες στο παιχνίδι και που θα μπει στους «κόκκινους», καθώς έχουν απομείνει μόλις τρεις γυναίκες, ενώ στη μπλε ομάδα βρίσκονται πέντε.

Η καινούργια “Survivor” ονομάζεται Καρολίνα Καλύβα, είναι γυμνάστρια από το Λουτράκι και πρόκειται να μπει στους κόκκινους, για να ενισχύσει την ομάδα, η οποία σημειώνει διαρκώς ήττες.

Είναι ιδιαίτερα γυμνασμένη και η παραγωγή ευελπιστεί πως θα βοηθήσει τους κόκκινους.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Ευτυχείτε”, τις επόμενες μέρες πρόκειται να δούμε και τον Παύλο Γαλακτερό, τον γιο του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Νάσου Γαλακτερού, ο οποίος ήταν να εμφανιστεί χθες, αλλά τελικά θα μπει αργότερα.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο “Survivor 4” αναμένεται να μπουν δύο ακόμη παίκτες.

Καρολίνα Καλύβα Καρολίνα Καλύβα Καρολίνα Καλύβα Καρολίνα Καλύβα Καρολίνα Καλύβα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις