Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler ασυλία 1/2: Οριστικό, αυτοί κερδίζουν σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία 1/2: Οριστικό, αυτοί κερδίζουν σήμερα

Survivor spoiler ασυλία 1/2: Ποιος θα κερδίσει, τι λένε τα spoiler; 

Survivor spoiler ασυλία 1/2: Σε εξέλιξη είναι το νέο, πολύ δυνατό επεισόδιο του Survivor, με μπλε και κόκκινους να τα δίνουν όλα για την ασυλία. Ποιος θα κερδίσει, τι λένε τα spoiler; Το παρασκήνιο από το πρωί δίνει και παίρνει, κυρίως μετά την κίνηση του ΣΚΑΪ να δίνει ένα τρέιλερ στο οποίο “καρφώνεται” η νίκη. Πολλοί είπαν πως μπορεί να είναι μπλόφα, μιας και τα spoiler δεν αρέσουν καθόλου στην παραγωγή και ίσως έτσι βάλει ένα… τέλος.  Στο αρχικό τρέιλερ λοιπόν που κανένας δεν γνωρίζει αν πρόκειται για γκάφα, οι κόκκινοι κατακτούν τη νίκη και παίρνουν τη «νεκροκεφαλή» στο συμβούλιο του νησιού.

Στο δεύτερο τρέιλερ το επίμαχο σημείο έχει κοπεί. Σήμερα βλέπουμε και την Καρολίνα Καλύβα. Πρόκειται για μία γυμνάστρια από το Λουτράκι και μόλις δείτε τις φωτογραφίες θα καταλάβετε πως μιλάμε για μία δυνατή, πέρα από όμορφη, γυναίκα που θα αλλάξει πολλές ισορροπίες στο παιχνίδι. Η Καρολίνα Καλύβα αναμένεται να μαγνητίσει τα βλέμματα και κυρίως τα ανδρικά, ενώ αν κάποιος δει τις φωτογραφίες της στα social media υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κολλήσει.

Survivor Καρολίνα Survivor Καρολίνα Survivor Καρολίνα Survivor Καρολίνα Survivor Καρολίνα Survivor Καρολίνα

Survivor spoiler ασυλία 1/2: Ποιος θα κερδίσει;

Το… θαύμα που όλοι οι τηλεθεατές – ακόμα και οι φανατικοί των μπλε κουράστηκαν – ανέμεναν έγινε και οι κόκκινοι σπάνε το αρνητικό σερί, το 8-0 που έχουν φτάσει οι μπλε και τους οδηγούν στο Συμβούλιο του Νησιού για να βγάλουν υποψηφίους προς αποχώρηση. Άρα, μια από τις δύο ασυλίες πάει σίγουρα στους Κόκκινους.

Survivor spoiler ασυλία 1/2: Ποιος θα κερδίσει; Δείτε LIVE

Survivor spoiler διαρροή: Ποιος ο πρώτος προτεινόμενος

Η κόκκινη ομάδα μετά από καιρό, μόλις για δεύτερη φορά για την ακρίβεια, θα πάει ως θεατής στο συμβούλιο του νησιού. Οι μπλε θα πρέπει να ψηφίσουν, λοιπόν, παίκτη προτεινόμενο προς αποχώρηση. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα το κάνουν με αγωνιστικά κριτήρια. Αν όλοι περίμεναν πως στον τάκο θα βρεθεί ο Πάνος, θα πέσουν έξω. Σύμφωνα με τα spoiler, ο παίκτης που θα ψηφιστεί από την μπλε ομάδα είναι η Βαλέρια Χοψονίδου. Δεν είναι πολύ καλά αγωνιστικά, έμεινε κι εκτός κάποιες μέρες, άρα είναι λογικό. Θα περιμένουμε όμως και το οριστικό αποτέλεσμα.  Το ενδιαφέρον θα είναι να δούμε και ποιον θα επιλέξει ο παίκτης που κερδίζει την ατομική ασυλία. Στο επεισόδιο της Τρίτης…

Survivor spoiler διαρροή: Ποιοι νέοι παίκτες μπαίνουν

Εκτός από την κούκλα Καρολίνα Καλύβα που είδαμε στο σημερινό επεισόδιο, ο Παύλος Γαλακτερός αποφάσισε να αφήσει την Αθήνα και να κινηθεί προς Άγιο Δομίνικο πλευρά καθώς θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές του στο Survivor!

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τον Παύλο:

#1. Ο Παύλος Γαλακτερός είναι 24 ετών!

#2. Είναι γιος του γνωστού μπασκετμπολίστα, Νάσου Γαλακτερού και της Τέτας Λεονταρίδου!

#3. Έχει σπουδάσει ηχοληψία και τον έχουμε δει να κάνει το ντεμπούτο του στην παρουσίαση «Join Us» ενώ έχει συμμετάσχει στους «Θαλασσόλυκους» του ΣΚΑΙ.

#4. Έχει μεγάλη αγάπη στη μικρή του αδερφή, Σοφία, η οποία είναι η κόρη της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού!

Νάσος Γαλακτερός Νάσος Γαλακτερός Νάσος Γαλακτερός Νάσος Γαλακτερός παιδιά
Survivor spoiler: Και όσα ακούγονται…

Επιπλέον, πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό», αναφέρουν ότι έρχονται ακόμη δύο νέοι παίκτες έρχονται και ότι είναι από τον χώρο του ελληνικού αθλητισμού, όπου έχουν κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις.

Η πρώτη είναι η Χριστίνα Καλογεροπούλου, γυμνάστρια, πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, η οποία σήμερα εργάζεται ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής και ασχολείται με τον στίβο και το άλμα επί κοντώ. Η Χριστίνα Καλογεροπούλου διαθέτει, εκτός από καλή φυσική κατάσταση, εντυπωσιακή εμφάνιση, η οποία είναι βέβαιο ότι θα συγκινήσει μερίδα των τηλεθεατών.

Το δεύτερο -και μεγαλύτερο- όνομα είναι ο Ιωάννης Μελισσανίδης, χρυσός Ολυμπιονίκης το 1996 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα, ο οποίος διαθέτει σχετική τηλεοπτική εμπειρία. Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται το όνομα του Μελισσανίδη σε σχέση με το «Survivor 2021». Το πρωτοακούσαμε πριν από τα Χριστούγεννα, όμως τότε οι διαπραγματεύσεις «κόλλησαν». Στην τωρινή φάση, τις συζητήσεις με τον Ολυμπιονίκης διεξάγει ο ίδιος ο Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος φαίνεται να ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για την συμμετοχή του αθλητή που στο παρελθόν έχει τιμηθεί και με το βραβείο Ιπεκτσί.

Survivor: Οι πρώτες αναρτήσεις της Ασημίνας Ιγγλέζου μετά την αποχώρησή της

Το ταξίδι στο Survivor τελείωσε για την Ασημίνα Ιγγλέζου την προηγούμενη Πέμπτη (28/1). Το κοινό αποφάσισε να μην μείνει η Ασημίνα η οποία αποχώρησε μέσα σε ένα βαρύ κλίμα, καθώς πέρα από τον Περικλή και την Ανθή, οι άλλοι συμπαίκτες της δεν φάνηκαν πως την ήθελαν στην ομάδα τους, κάνοντας λόγο πως το μυαλό της έχει μείνει στη μπλε ομάδα.

Η 41χρονη αθλήτρια έκανε τις πρώτες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μέσα από μία φάνηκε πως όντως οι «κόκκινοι» είχα δίκιο. Σε Instagram stories ανέβασε στιγμές της από το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ ξεχωρίζει μία φωτογραφία όπου είναι με την παλιά της ομάδα (τους μπλε), βάζοντας και μία καρδιά. Επίσης, ανέβασε μία φωτογραφία όπου φαίνεται πως είναι στο αεροδρόμιο και γράφει «Home Time» δηλαδή «ωρα για σπίτι».

Survivor: Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποκαλύπτει τον… διπρόσωπο του ριάλιτι

Η πρώην παίκτρια του Survivor Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για όλα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. «Γενικότερα δεν έχω πρόβλημα με την πείνα. Τρώγαμε ψάρια. Ο Κόρο να είναι καλά εκεί που είναι, μας ψάρευε και μας τα μαγείρευε η Σοφία, η οποία ήταν η μάνα στην καλύβα. Είναι πολύ καλή η Σοφία. Μη μου μιλάς για την Ασημίνα. Μόλις έφαγα, δεν θέλω να κάνω εμετό.

Αυτός που κοροϊδεύει και έχει δυο πρόσωπα στο Survivor είναι ο Περικλής. Δεν μιλάει στα μούτρα, αν μιλούσε στα μούτρα δεν θα είχαμε πρόβλημα. Είναι αυτός που τα λέει πίσω από την κάμερα. Κάθεται και κάνει την κωλοτούμπα. Μπροστά μου ήταν εντάξει, αλλά σε ένα on είδα να έχει πρόβλημα με τα στήθη μου», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Survivor: Η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου είναι πρώην παίκτρια του GNTM

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ένας από τους νέους παίκτες στο Survivor και έχει ήδη μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού. Ο τραγουδιστής φαίνεται ότι έχει αρκετές αθλητικές δεξιότητες οι οποίες θα βοηθήσουν την κόκκινη ομάδα. Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας βρίσκεται σε σχέση το τελευταίο διάστημα, με μία πρώην παίκτρια του GNTM. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου η οποία είναι μοντέλο, συμμετείχε στο Greece’s Next Top Model 3 και κέρδισε τις εντυπώσεις για την παρουσία της και την χαμηλών τόνων προσωπικότητα της.

Φαίνεται ότι το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο, αφού και οι δύο έχουν δημοσιεύσει στιγμιότυπα αγάπης στα social media.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις