Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σεξ σε live streaming: Σάλος με δικηγόρο στο Περού
ΚΟΣΜΟΣ

Σεξ σε live streaming: Σάλος με δικηγόρο στο Περού

Σεξ σε live streaming: Ο Ρόμπλες αντικαταστάθηκε άμεσα στην υπόθεση, ενώ δεν έχει κάνει για την ώρα κάποιο σχόλιο.

Viral έχει γίνει στο διαδίκτυο το βίντεο που δείχνει δικηγόρο στο Περού να απολαμβάνει το γυμνό κορμί μιας γυναίκας, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη live streaming ακροαματικής διαδικασίας. Το βίντεο, μπορεί να σχολιάζεται με χιούμορ στα social media, ωστόσο στη χώρα έχει προκαλέσει σάλο. Βέβαια, δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που στην εποχή της πανδημίας με το live streaming να μπαίνει απότομα στις ζωές μας, ξεφτιλίζεται δημοσίως…  Σύμφωνα με τη New York Post, το βίντεο που δείχνει τον Χέκτορ Σιπριάνο Παρέδες Ρόμπλες να κάνει σεξ είναι στα πρώτα trends, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνα από τον τοπικό δικηγορικό σύλλογο.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη, κατά τη διάρκεια μιας ακροαματικής διαδικασίας που αφορούσε στη δράση της συμμορίας Los Z de Chanchamayo, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ. Ο Ρόμπλες εμφανίζεται να γδύνεται και να φιλάει μια ολόγυμνη γυναίκα, ενώ γρήγορα εκείνη ανεβαίνει πάνω του για να… ολοκληρώσουν.

Ο δικαστής Τζον Τσατσούα Τόρες ζήτησε αμέσως να διακοπεί η διαδικασία, κατακεραυνώνοντας τον Ρόμπλες για την αδιανόητη «ασέβειά του απέναντι στο δικαστήριο». «Αυτός ο δικηγόρος δεν έχει ούτε την τιμή ούτε την αξιοπρέπεια που απαιτεί το επάγγελμά του», τόνισε χαρακτηριστικά. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε μερικές ώρες αργότερα, ο δικηγορικός σύλλογος της Τζουνίν «καταδίκασε έντονα» τις «χυδαίες πράξεις» και ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα για το περιστατικό.

Ο Ρόμπλες αντικαταστάθηκε άμεσα στην υπόθεση, ενώ δεν έχει κάνει για την ώρα κάποιο σχόλιο.

https://twitter.com/Fernan96756347/status/1354953743859642379?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1354953743859642379%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1090423%2Fsalos-me-dikigoro-sto-perou-ekane-sex-se-live-streaming-akroamatikis-diadikasias%2F

Δείτε ακόμη

Τα «παράπλευρα» του lockdown – Οι τηλεδιασκέψεις που έγιναν viral

Viral βίντεο: Ιερέας πάει να ευλογήσει κοριτσάκι και εκείνο νομίζει κάτι άλλο…

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις