Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έντι Ράμα παπούτσια: Οι… λιωμένες σόλες
ΚΟΣΜΟΣ

Έντι Ράμα παπούτσια: Οι… λιωμένες σόλες

Έντι Ράμα παπούτσια: Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας νιώθει υπερήφανος για τα παπούτσια που έλιωσε στην προεκλογική εκστρατεία.

Ότι η σχέση του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα με τα παπούτσια είναι ιδιαίτερη, δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να το παρατηρήσει κανείς. Αρκεί να εστιάσει στις φωτογραφίες των επίσημων συναντήσεων που έχει με ηγέτες άλλων χωρών και να δει τι φοράει κάτω από το κουστούμι. Μια πολύ γνωστή τέτοια φωτογραφία είναι από τη συνάντησή του με τον Εμανουέλ Μακρόν, όπου ο πρωθυπουργός της Αλβανίας φοράει άσπρα σνίκερς με κουστούμι.

Αυτή τη φορά ο Έντι Ράμα δηλώνει περήφανος όχι για τα ολόλευκα σνίκερς του, αλλά για τις λιωμένες σόλες των παπουτσιών του, που έγιναν έτσι από το πολύ τρέξιμο σε όλη τη χώρα για την προεκλογική μάχη. Ανεπίσημα η προεκλογική εκστρατεία έχει ήδη ξεκινήσει και οι πολιτικοί ηγέτες πραγματοποιούν εντατικές επισκέψεις και συναντήσεις σε διάφορες πόλεις της χώρας.

Μακρόν Ράμα

Έντι Ράμα παπούτσια: «Τι διάολο έχουν τα πόδια μου και είναι βρεγμένα;»

Ετσι και ο πρωθυπουργός Εντι Ράμα βρέθηκε πρόσφατα στην Κορυτσά, όπου φαίνεται πως αντιμετώπισε δυσάρεστη έκπληξη, την οποία μοιράστηκε με τους οπαδούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία επιδεικνύει τις λιωμένες σόλες των παπουτσιών του, γράφοντας στη λεζάντα: «Είναι η στιγμή που αναρωτιέσαι τι διάολο έχουν τα πόδια μου και είναι βρεγμένα;».

Έντι Ράμα παπούτσια
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις