Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ: Ο Τζόλης για την Μπριζ αποτελεί υπερ-στόχο!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Ο Τζόλης για την Μπριζ αποτελεί υπερ-στόχο!

ΠΑΟΚ - Τζόλης: Δεν έχει έρθει μόνο η Μπριζ για τον Τζόλη.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε στο τέλος της περσινής σεζόν το νέο του αστέρι. Ο νεαρός παίκτης, Χρήστος Τζόλης, είχε δείξει από την πρώτη κιόλας στιγμή την κλάση του και το μέλλον προβλεπόταν λαμπρό. Όπως και έγινε. Ο Χρήστος Τζόλης δεν είναι πλέον ένας ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής, αλλά ένα βασικό στέλεχος της ομάδας του ΠΑΟΚ. Η ταχύτητά σε συνδυασμό με την έκρηξη και την τεχνική του τον κάνουν έναν από τους καλύτερους εξτρέμ στη χώρα μας. Φέτος έχει πετύχει 4 γκολ σε 20 αγώνες στο πρωτάθλημα Ελλάδας.

Την ίδια ώρα το όνομα του αρχίζει να ακούγεται και στο εξωτερικό. Υπάρχει έντονη φημολογία ότι η Κλαμπ Μπριζ χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του νεαρού εξτρέμ. Μάλιστα τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι έφτασε στο σημείο να δώσει δέκα εκατομμύρια ευρώ. Όπως αναφέρει μάλιστα το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», αυτό που θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο (διεμηνύθη κιόλας) είναι πως οι Βέλγοι θα επανέλθουν δυναμικά το καλοκαίρι. Έχουν υψηλούς στόχους για τον Τζόλη, τον θεωρούν τεράστιο πρότζεκτ. Και μάλλον θα είναι ο Νο1 μεταγραφικός τους στόχος. Αλλά θα έχουν και τεράστιο ανταγωνισμό.

Παράλληλα όπως αναφέρει η «Metrosport» και η Λειψία έχει χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ. Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αναφέρει ότι η Γερμανική ομάδα έφτασε να προσφέρει μέχρι 11 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη, αλλά δεν έγινε αποδεκτή. Την ίδια στιγμή πολλά κορυφαία γραφεία μάνατζερ δίνουν μάχη για να κερδίσουν την εκπροσώπηση ταλαντούχου ακραίου επιθετικού. Μέχρι σήμερα τον ρόλο αυτό έχει ο αδερφός του παίκτη.

Το προφίλ του Χρήστου Τζόλη

Ημερομηνία γέννησης: 30/01/2002

Τόπος γέννησης: Θεσσαλονίκη

Θέση: Επιθετικός

Βάρος: 68 κ.

Ύψος: 1,74 μ.

Αριθμός φανέλας:11

Προηγούμενοι σύλλογοι: Ρόζενχοφ (Μόναχο)

Στον ΠΑΟΚ από: 2018

Πρώτη εμφάνιση στον ΠΑΟΚ: 07/06/2020, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1

Πρώτο γκολ με τον ΠΑΟΚ: 20/06/2020, ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-1

Πρώτη ευρωπαϊκή εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ: 25/08/2020, ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας 3-1

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις