Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιατί κάνει πίσω για τον Μίλιεβιτς ο Ολυμπιακός
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιατί κάνει πίσω για τον Μίλιεβιτς ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός: Ο Μάτκο Μίλιεβιτς ενδιέφερε πραγματικά τον Ολυμπιακό.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος μετρά αντίστροφα με τις ομάδες να κάνουν τις τελευταίες τους κινήσεις για να ενισχυθούν. Ο Ολυμπιακός που κινείται εδώ και μερικές μέρες σε ρυθμούς Παπασταθόπουλου και Λαλά κάνει κάποιες τελευταίες κινήσεις. Ο Μάτκο Μίλιεβιτς ενδιέφερε πραγματικά τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο παίκτης είχε έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να γίνει περιήγηση και να δει τις εγκαταστάσεις την ομάδας στου Ρέντη.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», «ένα ήταν το… αγκάθι στην επίσκεψη του παίκτη. Αυτό που διαπίστωσαν στις τετ-α-τετ συζητήσεις ήταν μια ακόμη πληροφορία που είχαν: πόσο δηλαδή το οικονομικό κυριαρχεί στις αποφάσεις του πιτσιρικά. Και αυτό, μετέτρεψε τη θέρμη της προσέγγισης σε (μεγάλο) σκεπτικισμό από τον Ολυμπιακό. Και πιθανώς, σε «πάγο»».

Ανακοίνωσε Λαλά

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Κενί Λαλά, για τα επόμενα 2,5 χρόνια και με οψιόν ανανέωσης για ένα έτος ακόμα. Μία δεδομένη από χθες μεταγραφή πήρε σάρκα και οστά. Αφού την …ένδυση του 29χρονου Γάλλου δεξιού μπακ στα ερυθρόλευκα επισημοποίησαν και οι Πειραιώτες. Ο Κένι Λαλά υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2023, με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού λέει: “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κένι Λαλά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων”…

Και συνεχίζει: …“Ο Γάλλος άσος γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1991 και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο 29χρονος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Paris FC και το καλοκαίρι του 2011 μετακόμισε στη Valenciennes για τέσσερα χρόνια. Επόμενος σταθμός της καριέρας του η Lens, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για δύο χρόνια, πριν υπογράψει το καλοκαίρι του 2017 στη Strasbourg. Με τους Racers αγωνίστηκε σε 131 παιχνίδια, πανηγυρίζοντας μαζί τους την κατάκτηση του γαλλικού Λιγκ Καπ (Coupe de la Ligue) το 2019. Τη φετινή σεζόν ο Κένι Λαλά έχει αγωνιστεί 21 φορές με τη Strasbourg, σκοράροντας παράλληλα τρεις φορές”.

λαλα και επισημα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις