Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρεάλ Μαδρίτης – Ζιντάν: Βρέθηκε αντικαταστάτης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεάλ Μαδρίτης – Ζιντάν: Βρέθηκε αντικαταστάτης

Ρεάλ Μαδρίτης - Ζιντάν: Τελειωμένος θεωρείται ο Ζιζού για τη βασίλισσα και ο Αλέγκρι φαντάζει ο ως πιθανότερος να τον διαδεχθεί - Η περίπτωση Ράμος

Ρεάλ ΜαδρίτηςΖιντάν: Τελειωμένος είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν από τον πάγκο της Ρεάλ. Το μόνο που μένει είναι να βρεθεί ο τρόπος και η… δικαιολογία. Αφού ο Γάλλος είναι αναπόσπαστο μέλος των μερένχες για 20 χρόνια, ως παίκτης και προπονητής. Και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο που βλέπει τα μεγαλύτερα λάθη για τη φετινή πορεία στην πλευρά των διοικούντων, όχι στον πάγκο της βασίλισσας. Μετά το κάζο με την Αλκογιάνο, πάντως, ο Ζιζού είναι κυριολεκτικά στον αέρα. Ενώ το ότι έλειπε από τον πάγκο στην προχθεσινή σφαλιάρα από τη Γρανάδα, απλά καθυστέρησε τις εξελίξεις. Μόλις επιστρέψει από την καραντίνα λόγω κορωνοϊού και αν γίνει νέα γκέλα με την ουραγό Ουέσκα, θα δώσει τόπο στον επόμενο.

Ποιος θα είναι όμως ο επόμενος; Οι φήμες θέλουν τους διοικούντες τη βασίλισσα να έχουν βρει τον αντικαταστάτη του Ζιντάν. Αυτός, είναι ο Μαξ Αλέγκρι. Ο άλλοτε τεχνικός της Μίλαν και της Γιουβέντους μεταξύ άλλων. Μάλιστα, από την Ισπανία φουντώνουν τα δημοσιεύματα πως η Ρεάλ έχει συμφωνήσει με τον Αλέγκρι. Γι’ αυτό και ο τελευταίος απέρριψε προ ημερών πρόταση της Ρόμα, για να αντικαταστήσει τον Πάουλο Φονσέκα!

"ψημένος" για Μαδρίτη ο Αλέγκρι

Ρεάλ Μαδρίτης – Ζιντάν: Φευγάτος ο Ράμος

Αν πάντως ο Αλέγκρι είναι ο επόμενος προπονητής της Ρεάλ, δύσκολα θα στηρίξει την άμυνά του στον Σέρχιο Ράμος. Ο “χέφε” της Ρεάλ και της Ισπανίας φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οχι τώρα, βέβαια, αλλά το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. Αν αυτό γίνει πραγματικότητα, η Γιουνάιτεντ θα έχει κερδίσει τη μάχη για το Ράμος κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η οποία επίσης ήθελε τον παίκτη.

ετοιμςο να βγαλει τη φανελα της Ρεαλ ο Ραμος

Δείτε ακόμη: 

H απάντηση του Ντούγκλας
Δεν έχει σταματημό, η Ατλέτικο στο +10 κέρδισε 4-2 στη Κάντιθ
Με Χασάν μπροστάρη ο Ολυμπιακός 3-1 τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις