Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Μπολόνια ξανά!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Μπολόνια ξανά!

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Οι Ιταλοί επιμένουν για Σφιντέρσκι, στην οψιόν και το αντίτιμο η διαφορά με τον δικέφαλο - Παρατηρήσεις Γκαρσία σε Αουγκούστο

ΠΑΟΚμεταγραφές: Ο Κάρολ Σφιντέρσκι πέτυχε ένα γκολ και έφτιαξε ακόμα ένα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό. Και προφανώς στην Μπολόνια δεν έχουν πάψει να παρακολουθούν τα καμώματα του Πολωνού. Έτσι, οι Ροσομπλού επανήλθαν με νέα πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του. Με δανεισμό ως το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς. Οι επιτελείς του Δικεφάλου πάντως, επιμένουν σε υποχρεωτική ρήτρα αγοράς. Ύψους, μάλιστα, 7 εκατομμυρίων € αν η Μπολόνια παραμείνει στην κατηγορία. Ασφαλώς με την μεταγραφική περίοδο να εκπνέει σε λίγες ώρες, οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και ραγδαίες.

Στο μεταξύ το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο εικοσιεξάχρονος διεθνής Γκανέζος back Μπάμπα Ραχμάν, έδωσε στην δημοσιότητα μέσω των social media του Δικεφάλου το δικό του μήνυμα. “Γεια σας, είμαι ο Μπάμπα, είμαι χαρούμενος που ήρθα σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο και ανυπομονώ να αγωνιστώ. Πάμε ΠΑΟΚ”, ανέφερε στο μήνυμά του ο νεαρός άσος που ήρθε από την Τσέλσι. Μήνυμα που έδωσε με ένα βιντεάκι που ανέβασαν οι άνθρωποι του δικεφάλου.

Και στh Σάλκε έχει παιξει ο Ραχμαν

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Ο Αουγκούστο

Έντονες παρατηρήσεις δέχτηκε ο Ντούγκλας Αουγκούστο για την συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (έπαιζε με το κινητό στην εξέδρα κατά τη διάρκεια του ματς). Οι άνθρωποι του Δικεφάλου και ο Πάμπλο Γκαρσία δυσαρεστήθηκαν και μίλησαν με τον παίκτη, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή Ρέμπε. Και έγιναν παρατηρήσεις στον Βραζιλιάνο όχι μόνο για τα …κυριακάτικα, αλλά και τη γενικότερη συμπεριφορά του και εκτός γηπέδου εσχάτως.

ζωηρός ο Αουγκουστο

Δείτε ακόμη: 

H απάντηση του Ντούγκλας
Δεν έχει σταματημό, η Ατλέτικο στο +10 κέρδισε 4-2 στη Κάντιθ
Με Χασάν μπροστάρη ο Ολυμπιακός 3-1 τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις