Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αχτσιόγλου έγκυος: Ευχάριστα νέα, πατέρας ο Τζανακόπουλος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αχτσιόγλου έγκυος: Ευχάριστα νέα, πατέρας ο Τζανακόπουλος

Αχτσιόγλου έγκυος: Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμή, η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης

Γονείς θα γίνουν για πρώτη φορά η πρώην υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Τζανακόπουλος. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από το iEidiseis.gr, η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει αγόρι. Η Έφη Αχτσιόγλου σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Rise Tv στις 26 Ιούνιου του 2019 είχε αποκαλύψει ότι είναι σε σχέση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Οι φωτογραφίες από την Κίμωλο

Μάλιστα το καλοκαίρι του 2019 Δημήτρης Τζανακόπουλος και Έφη Αχτσιόγλου είχαν κάνει μαζί διακοπές στο νησί της Κιμώλου. Στο κυκλαδίτικο νησί, ο φωτογραφικός φακός τους «συνέλαβε» σε τρυφερές στιγμές, σε μια παραλία με λίγο κόσμο. Πιο διαχυτικός ο πρώην υπουργός Επικρατείας δεν μπορούσε να αποφύγει να κάτσει απέναντι από την αγαπημένη του στην ξαπλώστρα της παραλίας και να τυλίξει τα πόδια της γύρω από τη μέση του. Εκείνη έδειχνε να απολαμβάνει τις στιγμές. Αρχικά φορούσε ένα μαύρο καφτάνι, αλλά λίγο αργότερα αφέθηκε στη φροντίδα του ήλιου μένοντας με το λευκό μπικίνι.

Έφη Αχτσιόγλου Δημήτρης Τζανακόπουλος Έφη Αχτσιόγλου Δημήτρης Τζανακόπουλος
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις