Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler διαρροή 31/1: Ποιοι κερδίζουν σήμερα Κυριακή το έπαθλο
LIFESTYLE

Survivor spoiler διαρροή 31/1: Ποιοι κερδίζουν σήμερα Κυριακή το έπαθλο

Survivor spoiler διαρροή 31/1: Ποιοι θα κερδίσουν σήμερα Κυριακή 31/1 το έπαθλο - Το πρώτο spoiler της ημέρας κυκλοφόρησε

Survivor spoiler διαρροή 31/1: Λίγες ώρες έμειναν για το νέο, γεμάτο εντάσεις επεισόδιο του Survivor σήμερα Κυριακή 31/1 και όπως κάθε φορά όλοι ψάχνουν τα spoiler. Οι δυο ομάδες θα παλέψουν σκληρά και σήμερα για έπαθλο. Μέχρι στιγμής έχουμε δει πως οι Μπλε έχουν πάρει τα πάνω τους και έχουν σημειώσει ένα εντυπωσιακό 7-0 επί των Κόκκινων, οι οποίοι ελπίζουν σε καλύτερα αποτελέσματα, μετά από την αποχώρηση της Ασημίνας. Το σημερινό αγώνισμα είναι για ακόμα μία φορά στατικό και δεν περιλαμβάνει ούτε ιδιαίτερο στόχο ούτε στίβο μάχης, σε μία ακόμα προσπάθεια της παραγωγής να ευνοήσει την κόκκινη ομάδα μπας και… βάλει τίποτα στο στόμα, μετά από τις ατελείωτες ήττες.

Τα κακά νέα ωστόσο δεν αργούν να έρθουν για τους Κόκκινους, οι οποίοι θα χάσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα τη Σοφία Μαργαρίτη, αφού θα τραυματιστεί και θα διακομισθεί στο νοσοκομείο. Η Σοφία σε κάθε περίπτωση αποτελεί το πιο δυνατό χαρτί στις γυναίκες, μιας και η άλλη γυναίκα της ομάδας είναι η Ανθή Σαλαγκούδη, που παραδέχθηκε μόνη της ότι είναι το μεγαλύτερο παλτό της ομάδας.

Survivor spoiler διαρροή 31/1: Δύο νέοι παίκτες!

Όπως είδαμε στο trailer, σήμερα πρόκειται να μπουν δύο νέοι παίκτες. Στο σημερινό λοιπόν επεισόδιο θα δούμε τον Ηλία Μπόγδανο και τον Παύλο Γαλακτερό, γιο του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Νάσου Γαλακτερού. Ο πρώτος θα ενταχτεί στην Κόκκινη ομάδα και ο δεύτερος στην Μπλε ενώ θα τους καλωσορίσει ο Γιώργος Λιανός πριν την έναρξη του αγωνίσματος επάθλου.

Την παρουσία τους στο Survivor 4 «πρόδωσε» το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, όπως ανακάλυψε η σελίδα με fans του Survivor στο Instagram.

Survivor spoiler διαρροή 31/1: Ποιοι θα κερδίσουν;

Κάπως έτσι λοιπόν θα έρθει μία ακόμα ήττα για τους Κόκκινους. Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, οι Μπλε κερδίζουν και πάλι, και θα απολαύσουν να εντυπωσιακό έπαθλο που θα τους δώσει δύναμη για τα επόμενα αγωνίσματα. Επειδή όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο, θα σας κρατάμε ενήμερους όπως πάντα.

Survivor spoiler 31/1: Ποιοι θα πάρουν το έπαθλο σήμερα;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις