Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 31/1 νέοι παίκτες: Τι θα δούμε σήμερα, ποιος κερδίζει
LIFESTYLE

Survivor spoiler 31/1 νέοι παίκτες: Τι θα δούμε σήμερα, ποιος κερδίζει

Survivor spoiler 31/1 νέοι παίκτες: Ποιοι θα κερδίσουν το έπαθλο σήμερα και τι πρέπει να περιμένουμε στις ασυλίες;

Survivor spoiler 31/1 νέοι παίκτες: Ενισχύσεις στέλνει στις ομάδες του Survivor η παραγωγή με νέους παίκτες που θα δούμε σήμερα Κυριακή (31/1). Εδώ που τα λέμε, οι μόνοι που θέλουν βοήθεια είναι οι κόκκινοι, μήπως και χαμογελάσουν λίγο οι μπλε, αλλά πάνω από όλα να φάνε.

Δύο νέοι παίκτες, λοιπόν, μπαίνουν σήμερα στο Survivor, ένας για κάθε ομάδα, ενώ και την επόμενη Κυριακή αναμένεται να μπουν ακόμα δύο παίκτες, όμως δεν θα είναι οι τελευταίοι, αφού η παραγωγή είναι διατεθειμένη να κάνει πολλές αλλαγές.

Βέβαια, έρχεται και η παρουσία του Ατζούν Ιλιτζαλί, αφού πλησιάζει η στιγμή της αναχώρησης του Γιώργου Λιανού από τον Αγιο Δομίνικο, ο οποίος μάλιστα θα γίνει μπαμπάς για τέταρτη φορά.

Survivor spoiler 31/1: Τι θα δούμε σήμερα, ποιος κερδίζει

Το spoiler για το αποτέλεσμα της μονομαχίας επάθλου, ανάμεσα στους μπλε και τους κόκκινους έχει κυκλοφορήσει αλλά για οτιδήποτε νεότερο προκύψει σας ενημερώνουμε αμέσως. Όπως φαίνεται όμως, δεν θα υπάρξει αλλαγή από όσα είπαμε νωρίτερα. Ο στίβος μάχης που έχει επιλέξει η παραγωγή είναι εξαιρετικά δύσκολος και στα δύσκολα οι κόκκινοι χάνουν πια στις λεπτομέρειες. Η απουσία της Σοφίας που τραυματίστηκε, θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο δύσκολα.

Οι Μπλε θα πάρουν ακόμα μια νίκη, φτάνοντας το σερί στο 9-0 και όλο το ενδιαφέρον πια θα στραφεί στις μάχες ασυλίας Δευτέρας και Τρίτη. Ένα πουλάκι μας είπε όμως, ότι οι κόκκινοι σύντομα θα γελάσουν (και θα φάνε).

Survivor spoiler 31/1: Τι θα δούμε σήμερα
Δείτε ακόμη
Survivor: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που μπαίνουν απόψε!
Survivor spoiler 31/1: Ποιοι κερδίζουν σήμερα το έπαθλο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις