Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Λαλά ΑΕΚ: Τι ζήτησε από την Ένωση και πήρε αρνητική απάντηση
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λαλά ΑΕΚ: Τι ζήτησε από την Ένωση και πήρε αρνητική απάντηση

Λαλά ΑΕΚ: Πλέον, απομένει μόνο η ανακοίνωση της ομάδας του Πειραιά.

Λαλά ΑΕΚ: Στις πρώτες του δηλώσεις πάντως, μετά την άφιξή του στην Αθήνα, εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (30 Ιανουαρίου) ο Κένι Λαλά. Ο 29χρονος δεξιός μπακ πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών + 1 με τον Ολυμπιακό έβαλε ο Κένι Λαλά την Κυριακή (31 Ιανουαρίου). Ο 29χρονος δεξιός μπακ υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους με αποτέλεσμα ο Γάλλος αμυντικός να γίνει η τρίτη χειμερινή μεταγραφή των «ερυθρόλευκων», μετά τους Ρέαμπτσιουκ και Παπασταθόπουλο.

Λάλα

Αναμένεται η ερυθρόλευκη ανακοίνωση

Πλέον, απομένει μόνο η ανακοίνωση της ομάδας του Πειραιά. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Αθήνα, ο Λαλά εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι θέλει να κατακτήσει τίτλους με τους «ερυθρόλευκους». «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η καινούρια περιπέτεια με το νέο μου σύλλογο. Ξέρω ότι έρχομαι σε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο. Θέλω να κερδίσουμε πολλούς τίτλους και να μεγαλώσω και το δικό μου παλμαρέ. Πραγματικά ανυπομονώ για τη νέα μου καριέρα», ανέφερε ο Γάλλος. svg%3E

Αξίζει να τονισθεί πως ο Ολυμπιακός θα γίνει η πέμπτη ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί ο 29χρονος μπακ, μετά τις Παρί FC, Βαλενσιέν, Λανς και Στρασμπούρ. Φέτος, στο πρώτο μισό της σεζόν ο Γάλλος πραγματοποίησε 21 συμμετοχές στη Ligue 1, έχοντας 3 γκολ και 2 ασίστ σε 1.837 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά, με τη φανέλα της Στρασμπουργκ είχε παίξει σε 131 παιχνίδια, έχοντας 13 γκολ και 19 ασίστ. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 274 ματς, έχοντας απολογισμό 16 γκολ και 25 ασίστ.

Πάντως, σύμφωνα με το ΦΩΣ, αν ευσταθούν οι πληροφορίες για το «όχι» που είπε ο Κένι Λαλά στην ΑΕΚ πριν από είκοσι ημέρες, τότε μιλάμε για μια ευγενική άρνηση. Ζήτησε από την ΑΕΚ συμβόλαιο πάνω από ένα εκατομμύριο, γνωρίζοντας προφανώς ότι δεν θα του το προσέφερε. Στον Ολυμπιακό ήρθε με 700 χιλιάδες ευρώ. Κάτι δείχνει αυτό… Στην Ελλάδα θα ερχόταν μόνο για τον Ολυμπιακό.

Λάλα

Τι ανέφερε ο γαλλικός Τύπος για Λαλά και Ολυμπιακό

Έτοιμος να προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του και του δεξιού άκρου της άμυνάς του, με μια επιλογή από τη Ligue 1 είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την κορυφαία γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», η οποία έκανε λόγο για συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τη Στρασμπούρ για τη μεταγραφή του Κένι Λαλά.

Το συμβόλαιο του 29χρονου μπακ (21 ματς φέτος, 3 γκολ, 2 ασίστ) ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι κι όπως υποστήριζε η γαλλική εφημερίδα, οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με τη Στρασμπούργκ για την άμεση μεταγραφή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις