Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αεροσκάφος αγνοείται: Θρίλερ με διθέσιο εκπαιδευτικό – Απογειώθηκε από Κοζάνη
ΕΛΛΑΔΑ

Αεροσκάφος αγνοείται: Θρίλερ με διθέσιο εκπαιδευτικό – Απογειώθηκε από Κοζάνη

Αεροσκάφος αγνοείται: Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την Κοζάνη με προορισμό τα Γιάννενα - Σε εξέλιξη οι έρευνες εντοπισμού και διάσωσης, που επικεντρώνονται στους Μηλιωτάδες Ζαγορίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό διθέσιου εκπαιδευτικού αεροσκάφους που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ανήκει σε ιδιωτική σχολή και το στίγμα του χάθηκε μεταξύ Κοζάνης και Ιωαννίνων. Στο εκπαιδευτικό αεροσκάφος επιβαίνουν δύο άνθρωποι- εκπαιδευτής και εκπαιδευόμενος. Ηδη έχει απογειωθεί από το Ακτιο ελικόπτερο Agusta Bell και αεροσκάφος Canadair  για τον εντοπισμό του εκπαιδευτικού. Οι έρευνες επικεντρώνεται στους Μηλιωτάδες Ζαγορίου καθώς από τις δωδεκάμισι το μεσημέρι χάθηκε το ίχνος του.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Epiruspost το τελευταίο στίγμα έχει καταγραφεί στις 12:28 πέντε ναυτικά μίλια βορειοανατολικά του αεροδρομίου Ιωαννίνων, που έχει υπολογιστεί στην ευρύτερη περιοχή των Μηλιωτάδων. Στο σημείο βρίσκονται ήδη δυνάμεις της Αστυνομίας, οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δυνάμεις της ΕΜΑΚ, ραδιοερασιτέχνες, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, άλλες εθελοντικές ομάδες και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Η επιχείρηση συντονίζεται από την Πολιτική Προστασία η οποία βρίσκεται επί τόπου με τέσσερα δικά της οχήματα και προσωπικό.

Δείτε ακόμη
Νονός της νύχτας ο συνεπιβάτης του Ριζάι: Συνελήφθη για το μακελειό στη Γλυφάδα
Πότε θα έρθει το τρίτο κύμα κορονοϊού στην Ελλάδα – Ο Σαρηγιάννης στον Αυτιά
Εξελίξεις: Ο Ερντογάν απέσυρε όλα τα ερευνητικά από την Ανατολική Μεσόγειο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις