Παναθηναϊκός: Ψηλά στη λίστα Ντρεοσί ο θηριώδης Σενεγαλέζος Γιουνούς Σανκαρέ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Ψηλά στη λίστα Ντρεοσί ο θηριώδης Σενεγαλέζος Γιουνούς Σανκαρέ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Παναθηναϊκός Σανκαρέ: Η περίπτωση του 31χρονου αμυντικού μέσου από τη Σενεγάλη απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

31.01.2021 | 10:14

Ένα βήμα πριν την υλοποίηση της ενίσχυσης της μεσαίας γραμμής είναι ο Παναθηναϊκός, με την υπογραφή του ταλαντούχου Γιουνούς Σανκαρέ που φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, υπήρξε έντονη φημολογία ότι ο Σανκαρέ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο 31χρονος διεθνής Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος Γιουνούς Σανκαρέ, βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα. Το “θηρίο”, ανήκει από το καλοκαίρι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με την οποία έχει αγωνιστεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και προσπαθεί να βρει λύση για την αποχώρησή του τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έχοντας δεχθεί κρούση από τον Πιέρ Ντρεοσί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο «κόπηκε» κι απ’ την αποστολή του σαββατιάτικου (30/1) αγώνα της ΤΣΣΚΑ με την Πιρίν, αν και η επίσημη δικαιολογία της βουλγαρικής ομάδας ήταν πως είχε πάρει άδεια «…για να διευθετήσει ορισμένα προσωπικά θέματα». Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει καλά ο Γάλλος διευθυντής ποδοσφαίρου του τριφυλλιού από τη θητεία του παίκτη στο γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς ο Σανκαρέ αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της Παρί Σεν Ζερμέν, από την οποία δόθηκε δανεικός στη Ρεμς και κατόπιν τη Ντιζόν, η οποία απέκτησε τα δικαιώματά του το καλοκαίρι του 2011 έναντι 500 χιλ. ευρώ και αφού προηγουμένως είχε 14 συμμετοχές με την εθνική ελπίδων της Γαλλίας (U21). Η Ντιζόν τον πούλησε έναντι 700 χιλ. ευρώ στην Γκινγκάμπ  το καλοκαίρι του 2013 και τρία χρόνια αργότερα πήγε ως ελεύθερος τη Λιλ.

Παναθηναϊκός Σανκαρέ: Δύναμη, τρεξίματα, επιθετικότητα

Από τη Λιλ πήρε μεταγραφή έναντι 3 εκατ. ευρώ στη Μπορντό τον Γενάρη του 2017 και μετά από δύο χρόνια έμεινε ελεύθερος από τους Γιρονδίνους. Οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του τον άφησαν χωρίς ομάδα για πέντε μήνες, πριν καταλήξει στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας το περασμένο καλοκαίρι, όπου έχει μετρήσει 22 συμμετοχές με 3 γκολ.  Διαθέτει τα βασικά χαρακτηριστικά που αναζητά το τριφύλλι (πάνω απ’ όλα δύναμη, τρεξίματα, επιθετικότητα στο μαρκάρισμα) και έχει ζητήσει από τον Ντρεοσί ο Λάζλο Μπόλονι.

Exit mobile version