Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 20ή αγωνιστική: Πεντάστερος και 2ος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 20ή αγωνιστική: Πεντάστερος και 2ος

Σούπερ Λιγκ - 20ή αγωνιστική: Ο ΠΑΟΚ διέλυσε 5-0 τον Παναιτωλικός και πέρασε μόνος δεύτερος - Από ένα γκολ οι Τζόλης, Μουργκ, Σβαμπ, Σφιντέρσκι, Ελ Καντουρί

Σούπερ Λιγκ20ή αγωνιστική: Πλάκα έκανε ο ΠΑΟΚ και πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα, διαλύοντας τον Παναιτωλικό 5-0 σε ρυθμό ρελαντί. Ο δικέφαλος του βορρά ήθελε την πειστική νίκη, όχι μόνο για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα στο Φάληρο και την οριστική απώλεια του τίτλου. Αλλά και για να μείνει ζωντανός στη μάχη για τη δεύτερη θέση που έχει για τα καλά ανάψει πια. Με αυτό το τρίποντο ο ΠΑΟΚ έπιασε τον Αρη στη βαθμολογία και έμεινε στο -1 από την ΑΕΚ που έχει περάσει μόνη 2η.

Μετά από 25 άκαρπα και βαρετά λεπτά ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Σφιντέρσκι που πλάσαρε για το 1-0 αλλά ο Κνετ ενστικτωδώς απόκρουσε. Ομως ο Πολωνός στο 39’ δεν σκόραρε, έκανε όμως τη διαφορά. Με εξαιρετικό τρόπο “έσπασε” την μπάλα στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που βρήκε στην κίνηση τον Μουργκ και αυτός άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να σταθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ – 20ή αγωνιστική: Το β΄ημίχρονο

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο ΠΑΟΚ πέτυχε το 2-0 και “καθάρισε” τη νίκη, με τον άλλο Αυστριακό του, τον Σβαμπ, αλλά και τον Τζόλη. Στο 51’ και το 57’ οι δύο άσοι του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκαν κάθε ίχνος λάθους της άμυνα των Αγρινιωτών. Και ανέβασαν τον πήχη του σκορ στο 3-0 με συνοπτικές διαδικασίες. Από εκεί και μετά τίποτε δεν άλλαξε, τίποτε δεν φάνηκε -και δεν ήταν δυνατόν- να μοιάζει ικανό να αλλάξει τον ρου των πραγμάτων. Ο ΠΑΟΚ έκανε δοκιμές, ο Γκαρσία έδωσε χρόνο στην ομάδα του και το μόνο που άλλαξε ως το φινάλε ήταν το σκορ. Με τον Σφιντέρσκι στο 61΄ και τον Ελ Καντουρί στις καθυστερήσεις, έκλεισε το τελικό σκορ στο 5-0.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Μουργκ 39’, Σβαμπ 51’, Τζόλης 57’, Σφιντέρσκι 61’, Ελ Καντουρί 90’.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου. ΒΟΗΘΟΙ: Σαμοΐλης, Σπυρόπουλος. VAR: Διαμαντόπουλος.

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ινγκασον, Βαρέλα, Περέιρα, Αουγκούστο (Ελ Καντουρί 46’), Σβαμπ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς (Ουάρντα 65’), Τζόλης (Λάμπρου 65’), Σφιντέρσκι.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κνετ, Τζανακάκης, Μάλης, Τσότσαλιτς, Περέιρα, Ταχάρ (Λιάβας 62’, Ντάλσιο 75’), Αρσούρα (Μάσουρεκ 62’), Μπαρμπόσα (Μανθάτης 67’), Τσιγγάρας, Αριγίμπι, Ντίας (Βέργος 66’).

από ένα γκολ πέντε παίκτες του ΠΑΟΚ

Δείτε ακόμη: 

Νέο ηχηρό χαστούκι στη Ρεάλ, 2-1 στη Μαδρίτη η Λεβάντε
Παναθηναϊκός: Ψηλά στη λίστα Ντρεοσί ο θηριώδης Σενεγαλέζος Γιουνούς Σανκαρέ
Τρένο τα φαβορί, Ρόμα και Αταλάντα-Λάτσιο στην… αρένα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις