Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Ευκαιρία για δύο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Ευκαιρία για δύο

Αγγλία - Πρέμιερ Λιγκ: Η Λέστερ υποδέχεται τη Λιντς και απειλεί τη δεύτερη θέση της Γιουνάιτεντ, ενώ η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στο Λoνδίνο από τη Γουέστ Χαμ

ΑγγλίαΠρέμιερ Λιγκ: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Στα σπουδαιότερα από τα αποψινά παιχνίδια η Λέστερ υποδέχεται την Λιντς και έχει την ευκαιρία αν κερδίσει να υποσκελίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τη χθεσινή γκέλα της. Οι “αλεπούδες” υπολείπονται 2 ° και ενός αγώνα της Γιουνάιτεντ και αν κερδίσουν θα περάσουν στην δεύτερη θέση και το – 2 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Η Λιντς, πάντως, κάθε άλλο παρά εύκολο εμπόδιο είναι. Βρίσκεται μακριά από μπελάδες στην 12η θεση και τους 26 βαθμούς και ο Μπιέλσα αποτελεί πάντα έναν παράγοντα που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε κάθε παιχνίδι.

Μεγάλη ευκαιρία από την γκέλα της Γιουνάιτεντ έχει δοθεί και στην Λίβερπουλ η οποία έχει 37 βαθμούς και φιλοξενείται από την πέμπτη Γουέστ Χαμ. Ιδιαίτερα φορμαρισμένη η ομάδα του Λονδίνου αλλά και η Λίβερπουλ έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο τελευταίο της παιχνίδι. Οταν και επέστρεψε στις νίκες, με εμφατικό διπλό 3-1 στην Τότεναμ. Αν σήμερα κάνει δεύτερο σερί διπλό στο Λονδίνο, θα πλησιάσει στον ένα βαθμό την ιστορική της αντίπαλο Γιουνάιτεντ στην δεύτερη η τρίτη θέση!

ντερμπι χωρις γκολ ακι νικητη

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Τα άλλα ματς

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας στο βραδινό ματς η Μπράιτον υποδέχεται την Τότεναμ. H οποία αναζητά …τρίποντη λύτρωση, μετά το βαρύ 1-3 από τη Λίβερπουλ. Μάλιστα η Τότεναμ θέλει να επιστρέψει τις επιτυχίες και να χτίσει ένα νέο σερί. Ωστε να μην τεθεί περαιτέρω σε κίνδυνο η ευρωπαΐκή της προοπτική καθώς έχει πέσει στην έκτη θέση. Στο άλλο ματς το μεσημεριανό η Τσέλσι ντεφορμέ και από την 10η θέση υποδεχόταν την 15η Μπέρνλι.

θέλει να επιστρέψει στις νικες η Τοτεναμ

Δείτε ακόμη: 

Νέο ηχηρό χαστούκι στη Ρεάλ, 2-1 στη Μαδρίτη η Λεβάντε
Παναθηναϊκός: Ψηλά στη λίστα Ντρεοσί ο θηριώδης Σενεγαλέζος Γιουνούς Σανκαρέ
Τρένο τα φαβορί, Ρόμα και Αταλάντα-Λάτσιο στην… αρένα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις