Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες – Τάσος Νούσιας: Το μετάνιωσε που απέρριψε το ρόλο του Δούκα;
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες – Τάσος Νούσιας: Το μετάνιωσε που απέρριψε το ρόλο του Δούκα;

Άγριες Μέλισσες - Τάσος Νούσιας: Η σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” έχει κερδίσει την αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού.

Η σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” έχει κερδίσει την αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού, κάτι που μεταφράστηκε και σε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ο Τάσος Νούσιας σε συνέντευξή του αποκάλυψε γιατί απέρριψε την πρόταση για το ρόλο του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες και αν το έχει μετανιώσει.

Πέρυσι αρνήθηκες να συμμετάσχεις στις Άγριες Μέλισσες και μάλιστα στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Δούκα εξαιτίας των πολλών επεισοδίων της σειράς.

Εκεί ήταν ξεκάθαρο εξαρχής ότι το σίριαλ θα ήταν καθημερινό. Στη δεδομένη περίπτωση γνώριζα για δύο επεισόδια την εβδομάδα, γεγονός που διασφαλίζει τη φροντίδα ενός εβδομαδιαίου προγράμματος και όχι καθημερινού, παρόλο που οι Άγριες Μέλισσες είναι μια εξαιρετική δουλειά. Έχουν κάνει την καριέρα τους και συνεχίζουν με τεράστια επιτυχία. Είναι σπουδαίο το αποτέλεσμα της σειράς.

Τάσος Νούσιας

Εκ των υστέρων μετάνιωσες που απάντησες αρνητικά;

«Ζήλεψα με την καλή έννοια το άρτιο αποτέλεσμα. Είναι εξαιρετική δουλειά. Υπήρχαν όμως και διάφορες παράλληλες υποχρεώσεις εκείνη την περίοδο. Εκ των πραγμάτων από θέμα χρόνου δεν ήταν εφικτό να το κάνω. Έτρεχαν οι παραστάσεις. Φέτος, με τα θέατρα κλειστά, τουλάχιστον έχουμε την ελευθερία να επιλέξουμε πιο απαιτητικές χρονικά τηλεοπτικές δουλειές», είπε ο ηθοποιός στο «7 Μέρες TV».

Άγριες Μέλισσες: Τι λέει ο Λεωνίδας Κακούρης για τον ρόλο του Δούκα 

Ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης που υποδύεται τον ρόλο του Δούκα δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι ο ήρωάς του είναι μεγάλο κουμάσι, ενώ αποκάλυψε ότι ο ίδιος αρχικά προτιμούσε να ενσαρκώσει τον… Μιλτιάδη! «Είναι πρόκληση ένας τέτοιος ρόλος. Ο Δούκας είναι μεγάλο κουμάσι. Δηλαδή παιδιά έρχονται μέρες που διαβάζω το σενάριο και βλέπω, ας πούμε, ότι έχω να γυρίσω κάποιες στιγμές με την Ασημίνα. Η Ασημίνα αυτόν τον κύριο τού είχε σώσει δύο φορές τη ζωή. Διαβάζοντας το σενάριο λέει δεν με ενδιαφέρει η γυναίκα σου, εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι το εγγόνι μου. Δηλαδή, λέω, βρε άνθρωπε, εντάξει, ήμαρτον» τόνισε.

Λεωνίδας Κακούρης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις