Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Τρίκαλα – Καρδίτσα: “Μίνι” περιοδεία για τον πρωθυπουργό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Τρίκαλα – Καρδίτσα: “Μίνι” περιοδεία για τον πρωθυπουργό

Μητσοτάκης Τρίκαλα - Καρδίτσα: Ο πρωθυπουργός θα επιθεωρήσει την πορεία των έργων κατασκευής του Ε65 στο εργοτάξιο της Ξυνιάδας (τμήμα Λαμία - Ξυνιάδα) - Το πρόγραμμά του

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί σήμερα, Σάββατο, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα. Στα Τρίκαλα ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει σε εκδήλωση για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής του οδικού άξονα Ε65 η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Τσιτσάνη. Στην περιοχή της Καρδίτσας, θα επισκεφθεί, μεταξύ άλλων, το σημείο των εργασιών καθαρισμού του ποταμού Καράμπαλη και θα συμμετάσχει σε σύσκεψη για την πορεία των μέτρων ανακούφισης και αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του «Ιανού». Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιθεωρήσει την πορεία των έργων κατασκευής του Ε65 στο εργοτάξιο της Ξυνιάδας (τμήμα Λαμία – Ξυνιάδα).

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου.  Οι δύο ηγέτες συζήτησαν τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση της πανδημίας καθώς και τη συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα αυτό. Ακόμη, αντάλλαξαν απόψεις για τις διμερείς και περιφερειακές εξελίξεις. Συμφώνησαν να συνεχίσουν τον στενό συντονισμό των δύο χωρών.

Σε ανάρτησή της στο twitter η Πρεσβεία του Ισραήλ αναφέρει ότι:  “Οι Πρωθυπουργοί του Ισραήλ και της Ελλάδας, κκ. Benjamin Netanyahu και Κυριάκος Μητσοτάκης είχαν σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική συνομιλία στην οποία συζήτησαν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι χώρες μας και ο κόσμος στην καταπολέμηση του Covid19. Οι δύο πρωθυπουργοί αντάλλαξαν τις σημαντικότερες εμπειρίες τους και τα διδάγματα τους καθώς ο αγώνας κατά του Covid19 συνεχίζεται. Οι δύο πρωθυπουργοί συζήτησαν και για τις σχέσεις των δύο χωρών και συμφώνησαν να συνεχίσουν τις στενές τους διαβουλεύσεις”.

Κυριάκος Μητσοτάκης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις