Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Τρίκαλα: Η βόλτα του πρωθυπουργού και ο οδικός άξονας Ε65
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Τρίκαλα: Η βόλτα του πρωθυπουργού και ο οδικός άξονας Ε65

Μητσοτάκης Τρίκαλα: Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία του οδικού άξονα Ε 65, όχι μόνο για τα Τρίκαλα και τη Θεσσαλία, αλλά και για τη Δ. Μακεδονία και την Ήπειρο.

Με περπάτημα σε κεντρικούς δρόμους των Τρικάλων ξεκίνησε την περιοδεία του σε Τρίκαλα και Καρδίτσα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Κατά τη περιήγησή του συζήτησε με πολίτες που περίμεναν τη σειρά τους έξω από κεντρικό μαγαζί τηρώντας τα μέτρα προστασίας. Είχε, επίσης, συνομιλία με μαθητές δημοτικού που επέστεψαν στο σχολείο και φωτογραφήθηκε με άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας που χρησιμοποιούν ποδήλατα στον πεζόδρομο της πόλης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε, επίσης, την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς καταστηματάρχες σε μικρά μαγαζιά της πόλης. Κάνοντας μια στάση έξω από κεντρικό καφέ συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εστίασης.

Μιλώντας σε ειδική εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα Τρίκαλα, ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία του οδικού άξονα Ε 65, όχι μόνο για τα Τρίκαλα και τη Θεσσαλία, αλλά και για τη Δ. Μακεδονία και την Ήπειρο. «Το έργο αυτό θα ολοκληρωθεί και θα γίνει πράξη ένα όραμα δεκαετιών, είναι ένας δρόμος που πατάει στη σπονδυλική στήλη της Ελλάδας. θα σπάσει η απομόνωση των Τρικάλων που θα ενωθούν με την Εγνατία και ο δρόμος αυτός αποτέλεσε και ένα προσωπικό στοίχημα για μένα, πείσαμε την ευρωπαϊκή επιτροπή για να δώσει το πράσινο φως και να ξεκινήσει αυτό το έργο», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός σημείωσε ότι «η διαδικασία απολιγνιτοποίησης δημιουργεί εύλογη ανησυχία αλλά και σημαντικές νέες προοπτικές για τη Δυτική Μακεδονία, ο Ε-65 σπάει την απομόνωση της περιοχής με τη νότια Ελλάδα. Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε και με μεγάλη ταχύτητα».

https://twitter.com/SteliosPetsas/status/1355461275170570240?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1355461275170570240%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fpolitiki%2Fmitsotakis-e-65-dromos-spasei-apomonosi-trikalon

Μητσοτάκης Τρίκαλα: Η βόλτα και η συνομιλία με πολίτες (Βίντεο από iefimerida)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις